به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، امیر حسنزاده روز سهشنبه در همایش استانی قرارگاه مهارتآموزی و اشتغال کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: تولید و اشتغال دو شاخص استان در حوزه اقتصادی است و قرارگاه را خارج از برنامههای استان نمیدانیم.
وی با بیان اینکه ۵۴ درصد کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در استان تحت پوشش بحثهای مهارتآموزی قرار دارند، افزود: با تداوم و استمرار دورههای مهارتآموزی، نیازهای مهارتی استان برطرف میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان عنوان کرد: ۸۰ درصد توسعه پایدار بر پایه نیروی انسانی به عنوان یک سرمایه است.
۸۰ درصد مهارتهای نیروهای وظیفه منتج به اشتغال شده است
محمدجواد زادهکمند فرمانده قرارگاه مرکزی مهارتآموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در این همایش عنوان کرد: امروز جهان چشمه کوچکی از مجاهدتهای حاج قاسم سلیمانی را میبینیم که مبارزان فلسطینی به جایی رسیدند که ارتشهای بزرگ دنیا مبهوت شکسته شدن هیمنه ۷۵ ساله ارتش رژیم صهیونیستی هستند.
وی در ادامه با اشاره به طرح مهارتآموزی و اشتغال کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: این طرح با آمادهسازی جوانان برای ورود به زندگی موفق و اشتغال سربازان به کمک دولت در این امر مهم آمده است.
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارتآموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح، توانمندسازی و کسب مهارت، ارتقای اثربخش و جذابیت دوره سربازی و تسهیلگری در اشتغال را از جمله مزایایی این طرحها دانست.
زادهکمند از قرارداد با ۲۷ دستگاه در راستای مهارتآموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح خبر داد و گفت: هدفگذاری بر پوشش مهارتهای عمومی و تخصصی یک میلیون و ۴۵۰ هزار و ۶۰۶ نفر است که ۶۸۲ هزار نفر مهارتهای عمومی و ۷۶۸ هزار نفر آموزشهای تخصصی را در ۶ سال گذشته قرارگاه گذراندهاند.
وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد مهارتها منتج به اشتغال شده است، تصریح کرد: ۱۴ هزار محیط کار واقعی و ۳ هزار مجتمع آموزشی در راستای طرحهای مهارتآموزی سربازان وظیفه ساماندهی و توسعه داده شدهاند.
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارتآموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: مهارتآموزی سربازان باید به مهارتورزی گسترش داده شوند.
ناصر فرشید فرمانده انتظامی استان کرمان در این همایش گفت: ۱۶۰۰ سرباز در سال گذشته و ۸۰۰ سرباز وظیفه امسال، دورههای مهارتی را گذراندهاند و ارتباط بانکها برای اشتغال مهارتآموزان برقرار شده است.
با اعلام نماینده فرمانده قرارگاه منطقهای جنوب شرق ارتش، بیش از ۶ هزار نفر از نیروهای تحت پوشش امسال از دورههای مهارتی فنی و حرفهای، جهاد کشاورزی، فناوری اطلاعات، اداره کل ورزش و جوانان و حوزههای فرهنگی و هنری استفاده میکنند.
ناصر بهرور جانشین فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان نیز گفت: بیش از ۴ هزار و ۶۰۰ نفر در سال گذشته از دورههای مهارتآموزی سپاه بهره بردهاند و امسال نیز به همین میزان در دستور کار است.
مهدی بازمانده رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان هم از نیازسنجی ۴۵ دوره مهارتی صنعتی و معدنی برای استان کرمان خبر داد.
افشین شهرکی مدیرکل فنی و حرفهای استان هم از افزایش ۴۵ درصدی برنامههای آموزش مهارتی در استان خبر داد.
داوود بیگلری مدیرکل جهاد کشاورزی کرمان، اجرای دورههای آموزشی را در روستاها به عنوان پیشرانهای اقتصادی مورد توجه قرار داد.
نظر شما