کد خبر 208449
۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۵
ششمین نشست کار گروه سلامت و امنیت غذایی استان تهران برگزار شد

مدیر کل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران در گروه کاری سلامت بر نظارت و عملیاتی شدن مصوبات ششمین نشست کار گروه سلامت و امنیت غذایی استان تهران تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری تهران، شامگاه سه شنبه ششمین نشست کار گروه سلامت و امنیت غذایی استان تهران که با حضور علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مرتضی خدمتکار آرانی مدیر کل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران، محمد اسماعیل مطلق رییس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، مسئولان دستگاه‌های اجرایی، نمایندگان اتحادیه های تولید نان سنتی و فانتزی و اعضای کمیته در تالار شهیدبهشتی برگزار شد.

خدمتکار آرانی ضمن تقدیر از راهبری گروه سلامت و امنیت غذایی استان تهران و زحمات دبیرخانه این کارگروه به نقش موثر حضار و اعضای این کمیته در مسیر تدوین برش استانی سند تغذیه سلامت استان تهران اشاره و حکم علیرضا زالی به عنوان رییس گروه کاری سلامت و امنیت غذایی تهران را به وی اهدا کرد.

مدیر کل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران خاطرنشان کرد: بهبود کیفیت آرد و نان موضوع مهمی در راستای تامین سلامت مردم است که همراهی و اهتمام تمام  مجموعه‌های ذیربط را می طلبد.
وی یادآور شد: پس از اجرای مصوبات این نشست با همراهی و تلاش تمام مجموعه های ذیربط  حتما باید در مراحل بعدی نظارت و ارزیابی عملیاتی شدن این دستورالعمل ها صورت گیرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha