بهگزارش روابطعمومی استانداری چهارمحال و بختیاری؛ حسن اختیارزاده روز پنجشنبه در نشست با معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: فرآوردههای شیلاتی کشور یکی از محصولات صادراتی است و ظرفیت افزایش صادرات را دارند.
وی با اشاره به قرار گرفتن ایران در رتبه آ (A) صادرکنندگان برتر فرآوردههای شیلاتی افزود: هماکنون بیش از ۱۰۰ کارگاه دارای کد ای. سی. (EC) هستند.
اختیارزاده تصریح کرد: فرآوردههای شیلاتی هماینک به ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا و ۶۰ کشور ثالث تابع قوانین اتحادیه اروپا، کشورهای اوراسیا، عربی و چین صادر میشود.
وی با اشاره به ویژگی صادراتی بودن محصولات فرآوردههای شیلاتی یادآور شد: در صادرات فرآوردههای شیلاتی کشور علاوه بر الزامهای داخلی، استانداردهای خارجی هم رعایت میشود.
سرپرست معاونت پیشگیری و بهداشت سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: فرآوردههای شیلاتی ایران دارای بازارپسندی مطلوب است.
اختیارزاده گفت: سال گذشته یکمیلیون و ۳۵۰ هزار تن انواع آبزیان در کشور تولید شد که از این میزان ۶۵۰ هزار تن پرورشی بود و بخش قابلتوجهی از این تولیدات به نقاط مختلف دنیا صادر شد.
مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان سازمان دامپزشکی نیز گفت: چرخه پرورش آبزیان در این استان سریعتر تکمیل شود.
کاظم عبدی هماهنگی چرخه پرورش آبزیان با سایر قسمتهای زنجیره تولید در چهارمحال و بختیاری را ضروری اعلام و تأکید کرد: این استان رتبه نخست تولید ماهیان سردابی کشور را دارد.
وی افزود: بههمین منظور تکمیل زنجیره ارزش افزوده پرورش آبزیان بهویژه ماهیان سردآبی این استان در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی قرار دارد.
سرپرست معاونت پیشگیری و بهداشت سازمان دامپزشکی با اشاره به تولید آبزیان در کشور گفت: ۱۰ درصد ارزش صادراتی محصولات کشاورزی ایران مربوط به آبزیان است.
نظر شما