کد خبر 211940
۸ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۷
گفتمان هویت در استان مرکزی جاری شده و به سطح کشور تسری یافته است

استاندار مرکزی گفت: گفتمان هویت در استان مرکزی‌ جاری شده و امروز این گفتمان و لزوم تقویت آن به سطح کشور تسری یافته است.

به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ نشست هیأت اندیشه‌ورز هویت استان مرکزی روز سه‌شنبه با حضور استاندار برگزار شد.

فرزاد مخلص‌الائمه استاندار مرکزی در این جلسه ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده برای تقویت گفتمان هویت در استان، افزود: امروز تقریباً هیچ مدیر فرهنگی در استان نیست که در ادبیات او بحث هویت مطرح نباشد حتی این موضوع از استان مرکزی به سطح کشور نیز تسری پیدا کرده است.

وی ادامه داد: هویت مقوله‌ای است که متأسفانه تحت تاثیر فضای مجازی و تغییر سبک زندگی تقریباً به فراموشی سپرده شده است لذا احیای این مهم را با جدیت دنبال می‌کنیم.

مخلص الائمه اضافه کرد: تبدیل گفتمان هویت به گفتمان غالب نیازمند تداوم و استمرار است و باید کارهای جدید و رویدادهای نوآورانه در این زمینه شکل بگیرد.

مقام عالی دولت در استان مرکزی خاطرنشان کرد: مولفه‌های هویت در استان باید استخراج شوند و تقویت و قوام بخشی به این مولفه ها را دنبال کنیم.

وی تأکید کرد: همه دستگاه‌ها تکلیف و مأموریتی در فضای گفتمان هویت استان دارند که باید برای آن برنامه ارائه کنند.

استاندار مرکزی در ادامه افزود: در یک سال گذشته برگزاری هفته‌های فرهنگی در استان گسترش پیدا کرده و این رویداد در شهرستان‌ها، شهرها و روستاهای زیادی برگزار شده است که نیازمند غنابخشی فرهنگی به این برنامه‌ها هستیم.

مخلص الائمه اذعان داشت: هیأت اندیشه‌ورز باید از منظر موضوعی که روی آن تمرکز دارند همه فعالیت‌ها را ارزیابی کنند لذا تأسیس اندیشکده هویت برای تقویت این گفتمان در استان می‌تواند نتایج خوبی را به همراه داشته باشد.

مقام عالی دولت همچنین بر استفاده از ظرفیت‌ دانشگاه‌ها و تعریف پایان‌نامه‌های دانشگاهی بر اساس موضوعات هویت‌محور تأکید کرد.

محمدامین باقری مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی نیز در این نشست بیان کرد: هیأت اندیشه‌ورز هویت استان در یک سال و نیم گذشته تقریباً هر هفته یک جلسه و در مجموع بیش از ۷۰ جلسه تشکیل داده که نشان از دغدغه‌مندی اعضا برای پیگیری این موضوع دارد.

در این جلسه همچنین اعضای هیأت اندیشه‌ورز هویت استان بر استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و هویتی روستاها، تسهیل‌گری در حوزه فرهنگ، تقویت هویت دینی و توجه به مولفه‌های هویت‌ساز تأکید کردند.

ترویج الگوهای معماری ایرانی و اسلامی، ایجاد اندیشکده هویت، استفاده از ظرفیت مدارس و دانشگاه‌ها و مردمی‌سازی گفتمان هویت از دیگر موارد مطرح شده توسط اعضا بود. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha