کد خبر 212961
۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۱
طرح الگوی کشت در ۱۷۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان بوشهر اجرایی شد

مدیر کل امور اشتغال و سرمایه ‌گذاری استانداری بوشهر گفت: طرح الگوی کشت در ۱۷۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان بوشهر اجرایی شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری بوشهر، ضرغام حیدریه بعد از ظهر دوشنبه در نشست مسئولان سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اظهار داشت: با هدف استفاده بهینه از منابع آبی و افزایش بهره‌وری و راندمان تولید، طرح الگوی کشت در استان بوشهر اجرایی شد.

وی افزود: این طرح در سطح ۱۷۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این استان هدف‌گذاری شده است.

مدیر کل سرمایه گذاری و امور اشتغال استانداری بوشهر خاطر نشان کرد: طرح الگوی کشت با مشارکت و همراهی شرکت آب منطقه‌ای استان اجرایی شده که در پی آن کارگروه شهرستانی با ریاست فرمانداران، مدیریت جهاد کشاورزی و آب منطقه‌ای شهرستان نیز آغاز به کار کرده است.

کبری توکلی معاون جهاد کشاورزی استان بوشهر نیز بیان کرد: خشکسالی‌های چند سال اخیر در بوشهر و استان‌های بالادست و به دنبال آن کاهش منابع آبی سطحی و زیرسطحی ایجاب کرده طرح الگوی کشت در اولویت برنامه‌های حوزه کشاورزی استان قرار گیرد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی استان بوشهر تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح کنترل منابع آب و خاک، کشت متناسب با نیاز بازار و جلوگیری از تولید زیاد محصول در بازه زمانی خاص، تنظیم بازار مصرف، کنترل سطوح زیرکشت و مدیریت تولید محصول است.

توکلی اضافه کرد: کشت تمامی محصولات سازگار با استان بوشهر مانند علوفه، دانه‌های روغنی، گندم، جو، گیاهان دارویی و محصولات جدیدی مانند کاکتوس آپونتیا، میوه‌های استوایی، بادام زمینی و حذف جالیز و صیفی در پایاب سدهای استان و تغییر تاریخ کشت به دوره سبز آبیاری و استفاده از ارقام زودرس از اهداف برنامه‌های ابلاغی در حوزه طرح الگوی کشت استان بوشهر به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: برنامه الگوی کشت از مهرماه به چهار شهرستان "دشتستان"، "دشتی"، "دیر" و "جم " اعلام شد که در مجموع در این چهار شهرستان در سال زراعی جاری هشت هزار و ۱۵۰ هکتار سطح اراضی کشت گوجه فرنگی و جالیز و سایر سبزیجات کاهش یافته است.

توکلی افزود: سطح زیر کشت اراضی گوجه‌فرنگی استان بوشهر ۶ هزار و ۳۳۰ هکتار و سطح اراضی کشت جالیز یک‌هزار و ۴۴۰ و سایر سبزیجات ۳۸۰ هکتار تعیین شده است.

وی عنوان کرد: سطح زیر کشت محصولات گندم، جو، دانه روغنی و میوه‌های استوایی در مجموع چهارهزار و ۲۵ هکتار افزایش یافته است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha