کد خبر 213466
۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۸
حکمرانی نوین فرهنگی بر مبنای مردمی‌سازی است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حکمرانی نوین فرهنگی در چله دوم انقلاب بر مبنای مردمی سازی است و دستگاه‌ها باید تسهیل‌گری، حمایت و نظارت را انجام دهند.

به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ محمدمهدی اسماعیلی عصر پنجشنبه در آیین افتتاح مجتمع اصحاب هنر و رسانه (ماهور) در اراک، گفت: اگر بناست تحولی به صورت بنیادین اتفاق بیفتد باید خواستگاه آن در حوزه فرهنگی باشد تا در تعالی فعالیت های کشور شاهد باشیم.

وی با بیان اینکه استاندار مرکزی نگاه اصلی فرهنگی را در فعالیت ها مدنظر دارد، گفت: راه‌اندازی مجموعه‌های نرم‌افزار محوری مثل "ماهور" موفقیت بزرگی است که با هم‌افزایی رقم خورده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: حوزه فرهنگ اقتضائاتی دارد که باید در کنار هم دیده شوند، این حوزه یک حوزه هم‌افزا است و یک اجتماع نخبگی روی مفاهیم اصلی را می طلبد چراکه تا یک اشتراک ذهنی بین همه دست اندرکاران پدید نیاید حرکت ماندگار شکل نمی گیرد.

اسماعیل اضافه کرد: در حوزه فرهنگ یه معنای عام به زیرساخت های فکر نیاز داریم که افراد را برای رسیدن یک هدف مشترک جلو ببرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: سعه صدر، آزادی نقد، به رسمیت شناختن تفاوت ها و محدود نکردن سلیقه ها مجموعه ای است که باید قبل هر اتفاقی در حوزه فکر و فرهنگ رخ دهد.

وی اذعان داشت: تصمیم گیران کشور در رده‌های مختلف باید به نحوی برنامه‌ریزی کنند که برای همه‌ی گونه‌های فکری حق ارائه ببنیم.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: آن چیزی که بیش از هر چیز به آن رسیده‌ایم این است که باید همه فعالیت‌ها را به سمت مردم هدایت و مردمی سازی را دنبال کنیم.

وی با بیان اینکه حکمرانی نوین فرهنگی در چله دوم انقلاب بر مبنای مردمی سازی است، گفت: دستگاه ها باید تسهیل‌گری، حمایت و نظارت را انجام دهند و حلقه های میانی عهده دار فعالیت های فرهنگی باشند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: برنامه کاملی را برای حمایت از این نظریه فرهنگی داریم که در این راستا قرارگاه شهید آوینی با نگاه حمایت از استان‌ها و هزار میلیارد تومان با عنایت رئیس جمهور در اختیار وزارت ارشاد قرار گرفته تا برای حمایت از فعالیت‌های فرهنگی در استان ها هزینه شود.

اسماعیلی تصریح کرد: یک سرفصل سند تحول دولت صنایع خلاق فرهنگی و اقتصاد فرهنگ است که فرهنگ باید با اقتصاد پیوند بخورد.

وی با اشاره به اینکه هم افزایی کاملی بین مدیران فرهنگی کشور وجود دارد، تأکید کرد: تلاش داریم همه ظرفیت‌ها را پای کار بیاوریم تا وضعیت فرهنگی کشور را اعتلا ببخشیم.

حکمرانی نوین فرهنگی بر مبنای مردمی‌سازی است

"ماهور" یک مرکز رسانه استانی با طراحی ممتاز است 

حجت الاسلام روح‌الله حریزاوی قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی کشور نیز در این آیین با اشاره به ویژگی‌های مجتمع ماهور، بیان کرد: جوانگرایی و فکر جوان و بالنده باعث شده که استان مرکزی به چنین امکانی دست پیدا کند و امید داریم این الگو که در استان فرهنگی و مفاخرپرور مرکزی پایه‌ریزی شده برای سایر استان‌ها الهام بخش باشد.

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی کشور افزود: امیدواریم مجتمع ماهور با حرکتی هم افزا به یک قطب فرهنگی تبدیل شود و در آینده نزدیک بالندگی این مجتمع را شاهد باشیم.

وی ادامه داد: ماهور یک مرکز رسانه استانی است که با طراحی ممتاز و متفاوت از استان‌های دیگر راه اندازی شده و اگر همت مسئولین استان نبود قطعاً این اتفاق نمی‌افتاد.

مجتمع تخصصی ماهور به عنوان یکی از بزرگترین مراکز فرهنگی، هنری و رسانه‌ای کشور در چهار بخشِ مرکز رشد هسته‌های فناوری و نوآوری رسانه‌ای، مرکز تولید محتوا و خدمات رسانه‌ای، مرکز آموزش حرفه‌ای و باشگاه فکری اهالی هنر و رسانه با نام "نوش‌اندیش" طراحی شده است و اقدامی تحولی در حوزه هنر و رسانه استان مرکزی محسوب می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha