به گزارش روابط عمومی استاندرای مرکزی؛ عصر سهشنبه نشست پرسش و پاسخ دانشجویان با استاندار مرکزی به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک و آیین گرامیداشت روز دانشجو در این دانشگاه برگزار شد.
فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی در این مراسم با اشاره به حادثه ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ و شهادت سه تن از دانشجویان در راه مبارزه با استکبار، گفت: مسیر تقابل حق و باطل مسیر بسیار طولانی، پرهزینه و دائمی تا انتهای تاریخ است با این ویژگی که هر چه زمان پیش میرود این مواجهه شفافتر میشود و تا این شفافیت رخ ندهد انسان نمیتواند موضع درستی اتخاذ کند و به وظیفه خود عمل کند.
وی با بیان اینکه اگر موفقیتی حاصل شده بهواسطه دانشگاه و دانشجویان است و اگر عدم توفیقی بوده نیز منشأ آن را باید در دانشگاهها جستجو کرد، افزود: برآیند حرکت جمهوری اسلامی موفق و روبهجلو است آنچنانکه در حکومت پهلوی که کودتاییترین حکومت تاریخ بود با هزینههای هنگفت در هیچ فضیلتی حتی حوزه نظامی برتری نداشتیم اما امروز کشور در اوج اقتدار و عزت است.
استاندار مرکزی با بیان اینکه مطالب مطرحشده توسط دانشجویان عمیق و جدی بود، ادامه داد: کارگزاران دولت به تبعیت از شخص رئیسجمهور مطلقاً نباید توقف و تعطیلی داشته باشند و مدیری که چنین رویکردی ندارد را عضو این دولت نمیدانیم.
مخلص الائمه تصریح کرد: قطعاً حرکت پرشتاب و بدون توقف باید خروجی داشته باشد چراکه فقط کار بیشتر کردن را کافی نمیدانیم البته با مطالبات انباشته و متعدد در حوزههای مختلف و بهویژه عقب افتادگی در حوزه اقتصادی اعم از خودرو، مسکن و مواردی از این قبیل مواجه هستیم.
وی اذعان داشت: هماکنون در اراک ۱۰ هزار واحد مسکن در دست ساخت است اما طبیعی است تقاضایی که چند سال پاسخ داده نشده روند کار را دشوار میکند.
مقام عالی دولت در استان مرکزی تأکید کرد: حجم گرههای قدیمی و کهنه بسیار زیاد است آنچنانکه وزن گذشته و فشار حال بخش زیادی از انرژی ما برای حرکت به سمت آینده را میگیرد.
مخلصالائمه با اشاره به تأمین مالی بسیاری از پروژههای عمرانی در سطح استان ظرف ۲ سال اخیر گفت: فقط سال گذشته ۲۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی برای پروژههای مختلف مثل بیمارستانها، محورهای مواصلاتی، طرحهای ورزشی و ... در استان هزینه شد درحالیکه این رقم ۸ درصد بیشتر از مجموع ۶ سال ماقبل آن است و حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان نیز از محل مالیات و ارزشافزوده به شهرداریها و دهیاریها پرداخت شد.
استاندار مرکزی با بیان اینکه تعدادی از پروژهها به لحاظ توان مالی و اجرایی برای اولین بار در تاریخ استان مرکزی شبانهروزی شد، گفت: بیمارستان فوق تخصصی زنان و زایمان یک سال از زمانبندی جلوتر است و بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) نیز اگر درگیر دوبارهکاری نشده بود تاکنون آن را افتتاح کرده بودیم، البته این بیمارستان مکانیابی مناسبی ندارد و حتی برای برقرسانی به این بیمارستان پست برق نزدیکی وجود نداشت و ظرف ۴۸ ساعت با یک کار جهادی ۹ کیلومتر کابلکشی صورت گرفت.
وی تصریح کرد: شهرهای ساوه، زرندیه و تفرش مشکل آب دارند که رفع این مشکل در دستور کار است و فقط برای انتقال آب به تفرش در یکی از صعبالعبورترین نقاط استان حدود ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و کار در مراحل پایانی است.
مقام عالی دولت در استان مرکزی خاطرنشان کرد: بزرگترین پروژه عمرانی دولت جهاد آبرسانی است که در گام اول برای رفع مشکل ۱۰ هزار روستا برنامهریزیشده و سال گذشته نیز استان مرکزی در اجرای این طرح رتبه چهارم را کسب کرد.
استاندار مرکزی در رابطه با مبارزه با فسادهای اقتصادی در کشور نیز گفت: فساد یک مسئله جهانی است، اما دولت عزم جدی برای مبارزه با فساد دارد و این مهم دستور رهبر معظم انقلاب است، سازوکارهای مختلفی در دولت طراحی شده است تا فساد در مبدأ شکلگیری کشف و ساختارهای فسادزا نیز شناسایی و خنثی شوند که توفیقات خوبی در این راستا کسب شده است.
وی به چالشهای خصوصیسازی در صنایع استان مرکزی اشاره کرد و افزود: امروز صنایع بزرگ استان در شرایطی هستند که از دولت صدقه نمیگیرند و در شرکتهایی که به لانه پرندگان تبدیل شده بودند، تولید در جریان است.
مخلص الائمه بیان کرد: در حوزه گازرسانی به پوشش ۱۰۰ درصدی نزدیک شدهایم و در حوزه آنتن دهی اینترنت حتماً به پوشش ۱۰۰ درصدی خواهیم رسید، هرچند که ساوه بهصورت کامل به فیبر نوری مجهز شده است و امیدواریم که عقبافتادگیها را جبران کنیم، البته بخشی از عقبافتادگیها مربوط به بروکراسی حاکم بر نظام اداری کشور است.
وی در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان درخصوص بحث فعالیت پلتفرمهای خارجی در ایران، گفت: شبکههای اجتماعی خارجی مجاز به فعالیت در کشور هستند منوط به اینکه پاسخگو باشند و مسئولیت بر عهده بگیرند.
مقام عالی دولت در استان مرکزی همچنین با بیان اینکه تشکلهای دانشجویی با احزاب سیاسی فرق اساسی دارند، اضافه کرد: احزاب به دنبال قدرت هستند و تشکلها به دنبال آرمان و این روحیه میتوانند در شناسایی و شناخت مسائل کمک کنند.
استاندار مرکزی اذعان داشت: سال گذشته در پیچیدهترین فتنه، دانشگاهها را هدف گرفتند چراکه هر موفقیتی بوده متعلق به دانشگاه است هرچند فاصله بین واقعیتها و بایدها زیاد است و اما طی این فاصله نیز توسط دانشجو و دانشگاه امکانپذیر خواهد شد.
مخلصالائمه با بیان اینکه بزرگترین پروژه دولت ترمیم اعتماد و امید مردم است که بهشدت آسیبدیده و دلایل متعددی دارد، گفت: مردم هم باید اعتماد کنند و هم امید داشته باشند، امید کانون مرگ و حیات جامعه است که توسط عوامل خودفروخته داخلی و عوامل خارجی تعمداً هدف قرار گرفته است و با ابزار رسانه ادراکات مردم را تحت تأثیر قرار میدهند.
استاندار مرکزی همچنین در خصوص تأمین ناوگان حملونقل مناسب برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی که مورد مطالبه دانشجویان بود، افزود: شهر اراک برای حملونقل روان به ۲۵۰ دستگاه اتوبوس نیاز دارد که در حال حاضر ۱۰۰ دستگاه در شهر فعال است اما فقط در سال گذشته با یارانه قابلتوجه وزارت کشور ۹۹ دستگاه اتوبوس برای شهر اراک خریداری شد، درصدد تأمین نیاز کامل شهر هستیم هرچند اراک یک سازمان مناسب حملونقل ندارد و تأسیس این سازمان را دنبال می کنیم.
در ابتدای این مراسم نمایندگان سه تشکل انجمن اسلامی دانشجویان، جامعه اسلامی دانشجویان و بسیج دانشجویی به بیان سخنان خود پرداختند همچنین سایر دانشجویان نیز سؤالات خود از استاندار مرکزی را مطرح کردند.
علاوه بر این نشست، در یک هفته گذشته و به مناسبت روز دانشجو، جلسه با فعالان تشکلهای دانشجویی استان، نشست پرسش و پاسخ در دانشگاه اراک، نشست با فعالان دانشجویی استان در دانشگاه آزاد اسلامی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین حضور در خوابگاههای دانشجویی از برنامههای استاندار مرکزی بوده است.
نظر شما