به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی، به مناسبت سالروز تشکیل نهاد گزینش به فرمان امام خمینی (ره)، نشست استاندار مرکزی با مدیران و اعضای هستههای گزینش دستگاههای اجرایی استان برگزار شد.
فرزاد مخلصالائمه استاندار مرکزی در این جلسه بیان کرد: رهبر معظم انقلاب در اولین دیدار با هیات دولت سیزدهم فرمودند امید و اعتماد مردم آسیب دیده و باید ترمیم شود که این امید اعتماد بزرگترین سرمایه دولت و به مفهومی نظام است.
وی افزود: این نیروی انسانی اعم از مدیران و کارکنان دولت هستند که میتوانند اعتماد عمومی و رضایت مردم را جلب یا دفع کنند.
مخلصالائمه تصریح کرد: باید با اصلاح قانون گزینش یک تجدیدنظر اساسی نسبت به جذب نیروی انسانی در کشور صورت گیرد و این مهم اراده جمعی و هماهنگی بین قوا را میطلبد.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: ارزیابی شایستگی مرحلهای کاملتر از گزینش و تکلیف قانونی است که خیلی از دستگاهها این کار را آغاز کردهاند و میتوان از این طریق نیروی انسانی شایسته و با انگیره را انتخاب کرد.
مقام عالی دولت در استان مرکزی تأکید کرد: تا در بدنه نظام اداری تحول ایجاد نشود و علاوه بر توجه به افراد باانگیزه، نیروی تحولخواه در این بدنه وارد نشود نمیتوان تغییر ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب سالها پیش بحث نفوذ جریانی را مطرح کردند و این جریان نفوذ تاکنون مورد ضربه جدی قرار نگرفته است، گفت: هر اتفاق منفی در حوزه اقتصادی، فرهنگی و سیاسی و ... رقم می خورد بی تردید توسط جریانی نفوذی که در لایههای مختلف حضور دارد سازماندهی میشود و گزینش یکی از فیلترهایی است که میتواند جلوی این جریان را بگیرد.
استاندار مرکزی با تأکید بر اینکه باید با جدیت از هرگونه اعمال نفوذ در روند گزینشها جلوگیری شود، افزود: نباید اجازه داد مانع بی موردی برای پذیرش افراد صالح ایجاد شود و یا فردی که صلاحیت ندارد با اعمال نفوذ از فیلتر گزینش عبور کند.
مخلصالائمه انتخابات را مهمترین رویداد امسال عنوان کرد و افزود: حفظ جمهوری اسلامی به فرموده امام و رهبری تکلیف شرعی است و حتی اگر یک رأی به صندوق اضافه کنیم در مسیر ادای این تکلیف حرکت کردهایم.
وی با بیان اینکه انتخابات پُرشور مایه عزت جمهوری اسلامی در عرصههای بینالمللی است، اذعان داشت: مشارکت بالا و انتخاب درست، یک مجلس قوی را برای حفظ منافع مردم شکل خواهد دارد.
حسین حمیدینسب مدیر هسته گزینش استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: سال گذشته به واسطه برگزاری آزمونهای استخدامی و اجرای قانون تبدیل وضعیت ایثارگران حجم کار مجموعههای گزینش بیشتر بود.
وی ادامه داد: به جز هستههای گزینش نظامی، در استان مرکزی ۸ دستگاه شامل استانداری، آموزش و پرورش، قوه قضائیه، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه اراک و جهاد کشاورزی، تأمین اجتماعی و کمینه امداد دارای هسته گزینش هستند که تمامی مراحل گزینش را در استان را پیگیری میکنند و در سایر دستگاهها مراحل اولیه گزینش به صورت رابط انجام میشود و مابقی فرآیند در تهران انجام میگیرد.
نظر شما