کد خبر 218045
۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۴
 رفع نقاط حادثه‌خیز درون‌شهری در اولویت کاری شهرداری‌ها باشد

استاندار مرکزی در نشست شورای راهبری تصادفات استان، گفت: شهرداری‌ها باید رفع نقاط حادثه‌خیز درون‌شهری را در اولویت کاری خود قرار داده و آن را با شتاب دنبال کنند.

به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ نشست شورای راهبری تصادفات استان به ریاست استاندار و با حضور سایر اعضا برگزار و ضمن بررسی روند اجرای مصوبات قبلی شورا، گزارشی از آمار تصادفات استان در 9 ماهه سال جاری ارائه و راهکارهای کاهش تصادفات درون‌شهری و برون‌شهری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی در این نشست بیان کرد: برای کاهش تصادفات دستگاه‌های ذی‌ربط اعم از راهداری، راه و شهرسازی، پلیس و شهرداری‌ها باید به کار شتاب دهند و به‌صورت شبانه‌روزی تلاش کنند.

وی تأکید کرد: رفع نقاط حادثه‌خیز درون‌شهری در اولویت کاری شهرداری‌ها باشد و حوزه معاونت عمرانی بر اساس اولویت‌هایی که در جلسات شورای راهبری تصادفات و شورای ترافیک کار مشخص می‌شود روند اجرای برنامه‌ها را با شتاب و طبق زمان‌بندی دنبال کند.

استاندار مرکزی با اشاره به نزدیک شدن به ایام نوروز و لزوم تلاش در راستای کاهش تصادفات، گفت: با توجه به حجم بالای ترددها تعطیلات نوروز باید از هم‌اکنون برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گیرد و از تجارب موفق برخی استان‌ها در کاهش تصادفات نیز استفاده شود.

مخلص الائمه تصریح کرد: بر اساس مصوبات کشوری رفع ۳۷ نقطه حادثه در استان مرکزی ابلاغ شد که تعهدات سال ۱۴۰۲ به‌صورت کامل در استان انجام شده است.

وی با بیان اینکه کمتر از ۵۰ درصد آسیب‌دیدگان تصادفات برون‌شهری اهل استان مرکزی و بیش از ۵۰ درصد مسافرین عبوری هستند، گفت: فرهنگ‌سازی در این حوزه باید به‌صورت عمومی و در سطح کشور دنبال شود.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: پلیس‌راه و راهور باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌ها به‌ویژه صداوسیما تبیین دقیقی در حوزه آموزش داشته باشند و توأمان اقدامات بازدارنده هم دنبال شود.

مطالعات اصلاح شیب میدان انقلاب اراک با فوریت توسط شهرداری انجام شود

علی‌اکبر اسدی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی نیز در این نشست تأکید کرد: شهرداری‌های ساوه، محلات، خمین و دلیجان با مسئولیت فرمانداران وظیفه دارند ظرف 10 روز اتصال دوربین‌های پایش شهری به سیستم کنترل راهور در مرکز استان را به انجام برسانند.

وی ادامه داد: مطالعات اصلاح شیب میدان انقلاب اراک با فوریت توسط شهرداری انجام و ظرف دو هفته طرح اصلاحی آن به شورای ترافیک ارائه شود.

اسدی اذعان داشت: شهرداری اراک نقاط اعلام‌شده توسط پلیس راهور برای نصب چراغ راهنمای هوشمند را حداکثر ظرف یک ماه آینده به این سیستم مجهز کند و اجرای سرعتکاه و آرام‌سازی در نقاط لازم را بر اساس لیست اعلامی توسط راهور به انجام برساند.

هم‌افزایی خوبی برای کاهش تصادفات وجود دارد/ کاهش تصادفات فوتی درون‌شهری و برون‌شهری در استان مرکزی

سرهنگ احمدرضا چگینی، جانشین فرمانده انتظامی استان مرکزی نیز در این نشست با بیان اینکه در استان هم‌افزایی خوبی برای کاهش تصادفات وجود دارد، گفت: تحلیل زمان، مکان و علل وقوع تصادفات و برنامه‌ریزی بر اساس داده‌ها می ‌تواند نتایج مطلوبی را به همراه داشته باشد.

سرهنگ سید علی حسینی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز در خصوص آمار ۹ ماهه تصادفات استان، گفت: در این مدت پنج درصد کاهش تصادفات فوتی، چهار درصد کاهش مصدومین تصادفات و ۱۱ درصد افزایش اعمال قانون نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ثبت رسیده است.

 وی با بیان اینکه تصادفات رانندگی منجر به فوت عابرین پیاده در استان مرکزی بالا است، افزود: علت اصلی تصادفات منجر به فوت ؛ سرعت است که بر اساس آمارها سرعت متوسط در شهرهای اراک و ساوه نسبت به میانگین کشوری بیشتر است.

سرهنگ محمد پورشمس، رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز در خصوص آمار ۹ ماهه تصادفات در راه‌های برون‌شهری استان، گفت: در تصادفات برون‌شهری در این بازه زمانی کاهش چهار درصدی فوت ناشی از تصادفات و کاهش هشت درصدی مصدومین به ثبت رسیده است.

وی اذعان داشت: در دو سال گذشته اقدامات بسیار خوبی در حوزه راه‌های استان مرکزی انجام شده و انقلابی صورت گرفته است و همچنان برای کاهش آمار تصادفات نیازمند همکاری دستگاه‌ها هستیم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی نیز گفت: این اداره در حوزه ایمن‌سازی راه‌ها و ارتقای فرهنگ ایمنی و ترافیک در دو سال گذشته اقدام به احداث ۵۸ کیلومتر روشنایی طولی در شبکه راه‌های استان با ۶۵۰ میلیارد ریال اعتبار، احداث ۴۷ مورد روشنایی نقطه‌ای با اعتباری افزون بر ۲۰۰ میلیارد کرده است.

مهرداد جهانی افزود: همچنین در زمینه ایمن‌سازی فیزیکی راه‌ها نیز رفع 15 نقطه حادثه‌خیز مصوب سال جاری از مجموع ۳۷ نقطه، ایمن‌سازی بیش از ۱۰۰ نقطه پر تصادف  و مستعد حادثه در راه‌های استان در یک سال اخیر، اجرای ۶۲ کیلومتر حفاظ بتنی با هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار، تعمیر و نصب ۷۹ کیلومتر حفاظ فلزی گارد ریل، اجرای ۹ هزار و ۱۰۰ کیلومتر خط کشی در شبکه راه‌های استان با اعتبار ۴۵۰ میلیارد ریال انجام شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha