کد خبر 220095
۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۲
هفت درخواست استاندار فارس از متولیان دانشگاهی، صنعتی و تولیدی استان

استاندار فارس با حضور در شهرک صنعتی بزرگ شیراز، ضمن امضای تفاهم نامه برای همکاری بیشتر و بهتر صنعت و دانشگاه، هفت درخواست خود را با متولیان دانشگاهی، صنعتی و تولیدی استان مطرح کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس، محمدهادی ایمانیه که با هدف برپایی میز خدمت ویژه صنعتگران به شهرک بزرگ صنعتی شیراز رفته بود پس از بازدید از دفتر ارتباط دانشگاه و صنعت مستقر در این شهرک، طی آیینی تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک دانشگاه‌ها، مراکز علمی و تحقیقاتی و دستگاه‌های اجرایی را امضا کرد.

استاندار فارس در این آیین ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و شهدای انقلاب اسلامی گفت: از ابتدای اینکه مسئولیت اجرایی استان را پذیرفته‌ام بر ضرورت ارتباط مستقیم و پیوسته صنعت با دانشگاه تاکید داشته‌ام اما آنچه می‌خواستم تاکنون محقق نشده است؛ امیدوارم با حرکت امروز و به برکت چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، اقدام مناسبی در این زمینه صورت پذیرد.

ایمانیه از روسای دانشگاه‌ها و مسئولان سازمان‌های صنعتی و تولیدی استان هفت درخواست داشت و خاطرنشان کرد: اگر ما را به این هفت درخواست رساندید ایده‌ای که از ابتدا داشته‌ایم محقق می‌شود و شاهد حل بسیاری از معضلات در صنایع و واحدهای تولیدی خواهیم بود.

نخستین خواسته استاندار، راه‌اندازی کلینیک‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف از جمله، شیمی، دارو، صنعت و همچنین آگاه کردن مردم استان از وجود این کلینیک‌ها بود.

وی، از ضرورت فرهنگ‌سازی در استفاده از این کلینیک‌ها سخن گفت و افزود: همه صنایع نیاز دارند تا بهبودی بیشتری برای خود ایجاد کنند، در نتیجه باید صنایع را به سمت استفاده از این کلینیک‌ها سوق دهیم.

استاندار فارس بر ضرورت استفاده از افراد با تجربه، فهیم، با سواد و در عین حال میدانی و عملیاتی در این کلینیک‌ها تاکید و اظهار کرد: از ابتدای کار از افراد میدانی و باسواد برای پاسخگویی به این افراد استفاده کنید.

وی در دومین خواسته خود ضمن اینکه از اساتید و نخبگان خواست تک تک کارخانه‌ها و صنایع را بازدید کنند، اظهار داشت: این اقدام طبیعتاً هزینه دارد اما در ابتدای کار بخش دولتی تابین منابع لازم را انجام می‌دهد تا عارضه یابی صنعتگران به صورت رایگان انجام شود.

در سومین قدم ایمانیه از مسئولین دانشگاهی خواست تا زمینه تدریس صاحبان صنایع و کارخانه داران را در مراکز علمی و آموزشی فراهم کنند و مسیر را برای ایجاد فرهنگ استفاده از افراد با تجربه در کنار افراد تحصیل کرده فراهم آورند.

ایمانیه از صنایع و کارخانه‌ها خواست به دانشگاه‌ها و مراکز علمی سفارش پژوهش بدهند و راه‌های مختلف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری به صورت علمی و در عین حال عملیاتی را، از این مراکز بخواهند.

ششمین موضوعی که استاندار فارس بر آن تاکید کرد بحث بورسیه صنعتی بود.

وی در این زمینه گفت: در صورتی که هماهنگی خوبی بین صنعت و دانشگاه اتفاق بیفتد و دانشجویان با استعداد از دوران تحصیل در مقاطع دکترا یا فوق لیسانس توسط یک صنعت بورسیه شوند، پس از تحصیل در همان صنعت مشغول به کار می‌شوند و صنعت نیز از مزایای علمی آن فرد بهره می‌برد.

ایجاد مراکز تحقیق و توسعه آخرین و هفتمین درخواست استاندار فارس از متولیان دانشگاهی صنعتی و تولیدی استان بود. وی در این زمینه تصریح کرد: واحدهای بزرگ صنعتی استان با کمک دانشگاه‌ها مراکز تحقیق و توسعه را ایجاد و گسترش دهند و در آن مراکز بر نقش اساتید بر توسعه صنایع نیز اشاره شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha