کد خبر 222055
۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۱
احیای نان کامل سبوس‌دار گامی بزرگ در راستای حفظ سلامت شهروندان است

مدیر کل اقتصادی استانداری ایلام در نشست بررسی وضعیت اجرای آرد و نان کامل استان گفت: احیای نان کامل سبوس‌دار گامی بزرگ در راستای حفظ سلامت شهروندان است.

به گزارش روابط عمومی استانداری ایلام تقی منصویران مدیر کل اقتصادی استانداری ایلام روز دوشنبه ۲۳ بهمن ماه در نشست بررسی وضعیت اجرای آرد و نان کامل استان، با اشاره به اینکه اجرای نان کامل در استان در استان و در بسیاری از استانهای دیگر در حال اجراست، گفت: احیای نان کامل سبوس‌دار گامی بزرگ در راستای حفظ سلامت شهروندان است.

وی اجرای چرخه نان کامل شامل برنامه زمان بندی، اخذ پروانه آرد کامل، احداث کارخانه آرد بر اساس ضوابط و استانداردهای لازم، شناسایی نانوایی های و کسب آموزش های لازم در استان را ضروری دانست و گفت: دغدغه ما حفظ سلامت شهروندان و پیشگیری از بیماری‌های گوارشی، دیابت، فشار خون، سرطان، کم خونی و سایر بیماری‌های غیر واگیری است که در اثر مصرف نان سفید ایجاد می شوند.

لازم به ذکر است که وزارت کشور، وزارت بهداشت و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در بحث نان کامل آرد کامل ورود کرده و کمیته‌های پیگیری، نظارت، اجرا و اطلاع رسانی تشکیل شده و احکام روسای آن نیز از سوی استاندار  محترم صادر شده است.
نان کامل نانی است که از آرد کامل سبوس دار تهیه شده و کمی تیره تر است. نان‌های بربری، سنگک و ساجی و سنتی قابلیت این نان کامل را دارند، این نان به واسطه برخورداری از سبوس مانع شیوع بیماری سرطان دستگاه گوارش، ناراحتی‌های روده، یبوست، کم خونی، دیابت و بیماری‌های قلبی می شود و به واسطه املاح، آهن، کلسیم، منیزیم و فیبر و مواد غنی سبوس گندم نقش مهمی در افزایش یادگیری کودکان دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha