به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان؛ اسدالله عباسی روز یکشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گفت: این شرکت در گذشته به دلیل بدهی هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی به شرکت برق و عدم پرداخت مطالبات این شرکت مشکلاتی داشت که در سایه بی توجهی اکنون میزان مطالبات این شرکت به ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال رسیده است.
وی گفت: در مصوبات این کارگروه برای این شرکت مهلتی برای پرداخت معوقات در نظر گرفته شد که به دلیل عدم انجام تعهدات و ایجاد اختلاف بین سهامداران شرکت فولاد پرداخت معوقات و مطالبات برق، گاز و تسهیلات بانکی انجام نشد و برق شرکت قطع و تولید متوقف شد.
وی در این جلسه از هیات مدیره خواست این مشکلات را به سرعت تعیین تکلیف کرده و نسبت به تعیین مدیرعامل اقدام کند.
وی با بیان اینکه حمایت از تولید و در عین حال توجه به نیازها و حقوق کارگران اولویت و مورد تاکید است، گفت: هم اکنون استانداری و کارگروه رفع موانع تولید بعنوان مطالبه گر وارد شده و این شرکت باید ظرف هفته جاری مدیرعامل، هیات مدیره و سهامداران خود را مشخص کنند تا به معیشت کارگران این کارخانه آسیب کمتری وارد شود.
*در جذب سرمایه گذار و تسهیل سرمایه گذاری، باید سخاوتمندانه و قانونمند عمل کرد
نماینده عالی دولت در گیلان در بخشی دیگر از این جلسه تاکید کرد: باید سرمایهگذاران علاقمند به سرمایه گذاری در این استان شناسایی شده و موانع پیش روی آنها رفع شود و با جذب سرمایه گذار و فراهم کردن امکانات لازم برای آنها میزان درآمد مردم در استان را افزایش داده و فضا برای توسعه این خطه فراهم شود.
وی تصریح کرد : در این بخش و در راستای جذب سرمایه گذار و تسهیل سرمایه گذاری، باید سخاوتمندانه و قانونمند عمل کرد تا افرادی که پشت خط مانده اند با تاخیر و تعلیق مواجه نشده و منصرف نشوند.
استاندار گیلان در خصوص مساله انتخابات نیز با اشاره به فرمایشات مقام رهبری گفت : هرکدام از ما وظیفه ای داریم؛ که باید بدون توجه به اختلافات سیاسی و سلیقه ای اجازه سوء استفاده را از دشمن بگیریم . دشمن به دنبال نا امیدی، دلسرد کردن مردم است اما ما باید تلاش کنیم مشارکت حداکثری در انتخابات را داشته باشیم .
وی تاکید کرد: بخشی از جلب مشارکت در بخش تولید و تولیدات رقم می خورد لذا باید سعی کنیم مدیریت انرژی داشته باشیم و ملاحظات را در مصرف گاز و برق داشته باشیم تا رضایتمندی آحاد جامعه فراهم آید.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت گیلان نیز در این نشست گفت: این کارگروه تاکنون ۱۹۸ فقره مصوبه داشت که از این تعداد ١٨۶ فقره نهایی و اجرایی شده و ۶ درصد باقی مانده در دستور کار قرار دارند که تاپایان سال عملیاتی خواهند شد .
تیمور پورحیدری اضافه کرد: برخی از مشکلات واحد های تولیدی و صنعتی در این کارگروه مطرح شد که یکی از مهمترین مصوبات آن مطرح کردن مشکل شرکت فولاد خزر است که با توجه به بحران ایجاد شده به علت سوء مدیریت و نداشتن برنامه تولید، با دستور استاندار گیلان در اسرع وقت در مورد این شرکت تصمیم گیری خواهد شد .
شرکت فولاد خزر از سال ۱۳۸۶ با اشتغال ۸۰۰ نفر و ظرفیت تولید ۷۰۰ هزار تن شمش فولادی در سال راه اندازی شد. همچنین تولید گازهای نیتروژن، آرگون و اکسیژن از دیگر تولیدات مجتمع فولاد خزر به شمار می رود که این شرکت را به یکی از تامین کنندگان اکسیژن مراکز درمانی استان گیلان تبدیل کرده بود.
نظر شما