به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، محمدرضا حسین نژاد روز سه شنبه اول اسفند ماه افزود: احزاب استان در اصول کلی نظام متحد و متفق هستند و اختلاف سلیقه ها در مسیر رسیدن به اهداف کلی نظام است.
استاندار در این نشست تاکید کرد دشمن به دنبال تغییر افکار عمومی در جهتی است که منافع نامشروع خودش را تامین کند، پول ملت ها را به سلاح تبدیل و دین را افیون جامعه معرفی کند، فارس را در مقابل عرب و عرب را در مقابل فارس قرار دهد اما انقلاب اسلامی ایران این معادلات را به هم زده است .
محمد رضا حسین نژاد افزود: مسئولان احزاب و آحاد مردم در پیروزی انقلاب نقش داشته اند و برای غرب هیچ شخص و گروهی اهمیت ندارد مگر اینکه تامین کننده منافع غرب باشد .
استاندار به احزاب توصیه کرد تا نامزدهای انتخاباتی مورد حمایت آنان به معرفی خود و ارائه برنامه ها و توانمندی خود بپردازند و مبادا با نقد های غیر منصفانه به ارکان نظام آسیب برسانند.
استاندار تاکید کرد: دشمن مشکلاتی را که خودش برای ایران اسلامی در حوزه های اقتصادی با تحریم های ظالمانه ایجاد میکند را بزرگنمایی کرده و دستاوردها و موفقیت ها ی بزرگ نظام را تضعیف میکند و گام اول نامزدهای انتخابات و احزاب باید تببین دستاوردهای و توفیقات و تقویت نظام باشد .
استاندار ایجاد کانال های تلویزیونی برای معرفی نامزدها را در جهت عدالت تبلیغاتی عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد نتیجه رای مردم در ۱۱ اسفند، زمینه های حرکت نظام به سوی تعالی بیشتر را فراهم کند.
در این نشست رئیس ستاد انتخابات استان نیز احزاب را بدنه فعال سیاسی جامعه خواند و گفت انتخابات برای همه کشور ها تعیین کننده نقشه راه آینده آنها و بسیار موثر است.
حسن ناهیدی مشروعیت دولتها و عوامل قوت وضعف این مشروعیت در ابعاد داخلی و خارجی را بر شمرد و افزود: انتخابات با مشارکت حداکثری مردم مشروعیت نظام در دو بعد داخلی و خارجی را تقویت میکند به گونه ای که حتی اتباع ایرانی خارج از کشور نیز از آن بهره مند می شوند.
وی انتخابات را گردش نخبگان و یا تحول در دیدگاههای نخبگان دانست و ادامه داد انتخابات، ثبات سیاسی ایجاد می کند در داخل تولید امنیت و در بعد خارجی تولید قدرت میکند، سطح آگاهی جامعه را ارتقا میدهدو نشانه رشد سیاسی جامعه است.
ناهیدی ادامه داد: قوانین، طولانی مدت در جوامع جاری هستند و سیر اصلاح قوانین در هر جامعه ای انتخابات است.
در این نشست رئیس هیات نظارت استان نیز ضمن ارائه گزارشی از روند تایید صلاحیت ها گفت : در این دوره افراد با سلایق سیاسی مختلف به عنوان نامزد انتخابات حضور دارند و آنچه که غیر قابل اغماض است، مشکلات مالی در حوزه مالی بیت المال و جرایم اخلاقی بوده و همه افراد تایید شده، نظام و قانون اساسی را قبول دارند و در احراز صلاحیت ها ، گرایش های سیاسی افراد و حب و بغض ها هیچ جایگاهی نداشته است.
وی ادامه داد: همه باید به قوانین عمل کنند و دغدغه احزاب نیز باید تقویت و تبیین توانمندیهای نظام باشد.
عابدی مقدم ادامه داد: هیچکس در انتخابات، بالاتر از یک رای جایگاهی ندارد و فضای انتخابات، سالم و بسیار مناسب است.
در این نشست دبیران احزاب نیز بر قانونمندی و مشارکت فعال جوانان، عدم ترویج دشمنی ها، اصل بودن نطام و قانون، مشارکت حداکثری، عادلانه شدن تبلیغات انتخابات با بستر سازی صدا و سیما تاکید کردند و دیدگاه و نظرات خود را در طیف وسیعی از موضوعات طرح نمودند.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای انتخاب ۲۹۰ نماینده برای یک دوره چهارساله و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برای انتخاب ۸۸ عضو این مجلس برای یک دوره هشت ساله روز جمعه ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار می شود.
نظر شما