بهگزارش روابطعمومی استانداری چهارمحال و بختیاری؛ غلامعلی حیدری روز چهارشنبه در نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری در خصوص کارکرد کارگروه صنعتی استان تأکید کرد: هماکنون از ۴۳ شهر این استان ۱۹ شهر بدون ناحیه صنعتی است.
وی افزود: بههمین منظور انتظار میرود با همت مسئولان چهارمحال و بختیاری ناحیه صنعتی این شهرها با اولویت مراکز شهرستانها تعیینتکلیف شود.
حیدری فعال شدن بخش خصوصی در نواحی صنعتی این شهرها را ضروری اعلام و تصریح کرد: با کمک اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری و شرمت شهرکهای صنعتی استان سرمایهگذاران شناسایی و برای سرمایهگذاری دعوت شوند.
وی با تأکید بر رعایت مُرّ قانون در واگذاریها یادآور شد: همچنین مجموعه صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری و شرکت شهرکهای صنعتی استان توافقنامههای منعقد شده با هُلدینگهای بخش خصوصی مانند پتروپالایش سامان، توسعه پتروشیمی لردگان، پالایشگاه گیاهان دارویی لردگان، پتروشیمی بروجن، شهرک تخصصی بادام، شهرک تخصصی آب چشمه دیمه و زنجیره ارزش کارتنسازی کارخانه شیر را بهصورت جدی پیگیری و تعیینتکلیف کنند.
رئیس کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: تقویت صنایع تبدیلی نواحی صنعتی با همکاری بخش خصوصی از جمله الزاماتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی دومین کارگروه اقتصادی چهارمحال و بختیاری را در بخش دامداری و گلخانه معرفی کرد و گفت: براساس هدفگذاری انجام شده ایجاد سه هزار و ۹۰۰ هکتار گلخانه و سامانه نوین آبیاری برای استان مصوب شده است.
حیدری تأکید کرد: از مجموع ۴۳ شهر چهارمحال و بختیاری تنها ۹ شهر دارای دامداری و ۳۴ شهر از این امکان محروم هستند و با توجه به ضرورت و در راستای جهش تولید باید امکان لازم در شهرهای فاقد این زیرساخت فراهم شود.
وی افزود: در این خصوص با همت مدیران دستگاههای اجرایی در خصوص تأمین زمین مناسب، رفع مشکلات زیستمحیطی و تأمین آب، برق و گاز دامداریها در شهرهای فاقد این زیرساخت در دستور کار قرار گیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری به گرفتن مجوز لازم برای تأمین آب مورد نیاز دامداریها از آب آشامیدنی اشاره و تصریح کرد: براین اساس مجوز لازم برای تامین آب آشامیدنی دامداریها گرفته شده است.
وی یادآور شد: همچنین یکی از مصوبههای سفر هیأت دولت به چهارمحال و بختیاری افزایش ظرفیت گاز استان برای گازرسانی به گلخانهها است که انتظار میرود این اقدام انجام شود.
حیدری تصریح کرد: هُلدینگهای فعال در بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری شامل شستا، سازمان بازنشستگی، صندوق روستایی و عشایری و ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) است.
وی کارگروه گردشگری را سومین کارگروه تعریف شده در چهارمحال و بختیاری دانست و یادآور شد: توسعه گردشگری و اقامتگاههای بومگردی در تمامی شهرستانهای استان باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری چهارمحال و بختیاری به اعلام آمادگی هُلدینگهای شستا، پتروشیمی و سازمان بازنشستگی برای فعالیت در بخش گردشگری استان اشاره و اضافه کرد: کارگروههای اقتصادی و صنعتی تعریف شده به جهش تولید و ایجاد اشتغال کمک میکند.
وی کارگروه راه و شهرسازی و یا نهضت ملی مسکن را چهارمین کارگروه تعریف شده برای سالجاری دانست و گفت: رفع مشکلات نهضت ملی مسکن از جمله کارکردهای این کارگروه است.
حیدری تأکید کرد: همکاری بانکهای عامل با هدف سرعتبخشی در روند اجرای نهضت ملی مسکن ضروری است و باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی افزود: در این راستا استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در مباحث دامداری، کشاورزی، تولید مسکن، توجه به زنجیره ارزش، تقویت اشتغال خانگی، رفع مشکل شهرک گردشگری شیدا و پیشگیری از کارشکنی بدنه کارشناسی ضروری است.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: ۱۱۱ درصد از اعتبار سفر رئیسجمهور به این استان در سال گذشته حال شده است.
حیدری یادآور شد: اعتبارات به دلیل ملی بودن به حساب وزارتخانهها واریز شده است و مدیران دستگاههای اجرایی باید در خصوص جذب اعتبارات تلاش بیشتری کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به نامگذاری امسال به نام جهش تولید با مشارکت مردم از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: کارگروههای اقتصادی، صنعتی و عمرانی در راستای تحقق شعار سالجاری و افزایش مشارکت مردم بهصورت ویژه و با کارکرد مشخص در استان فعال میشود.
نظر شما