به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ فرزاد مخلصالائمه روز چهارشنبه در آیین بهرهبرداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی در شازند، اظهار کرد: بزرگترین و مهمترین طرحهای عمرانی استان مرکزی مربوط به حوزهی آبرسانی است همانطور که در دولت مردمی نیز بزرگترین طرح عمرانی کشور به لحاظ اهمیت و پهنهی جغرافیایی، طرح جهاد آبرسانی است.
استاندار مرکزی با بیان اینکه طرح جهاد آبرسانی در استان مرکزی ذیل طرح ملی و در دو فاز پیگیری میشود، افزود: در فاز اول ۶۷ روستا و در فاز دوم ۱۳۱ روستا هدفگذاری شد که فاز اول با موفقیت ۸۲ درصدی رو به اتمام است و فاز دوم هم با کمک قرارگاه محرومیتزدایی امام حسن مجتبی (ع) اغاز شده و در حال پیشرفت است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر طرح آبرسانی از کوچری به ساوه با مدیریت آب منطقهای استان و شرکت مدیریت منابع آب کشور در حال اجرا است که طرح بسیار حساس و پر هزینهای است و طرح انتقال آب به تفرش نیز به صورت آزمایشی وارد فاز بهرهبرداری شده که در آینده نزدیک با حضور مقامات عالی کشور افتتاح خواهد شد.
مخلصالائمه با بیان اینکه در دو سال گذشته بخش عمدهی منابع مالی استان صرف طرحهای آبرسانی شد، گفت: با احتساب طرح بازچرخانی پساب توسط صنایع استان به ویژه دو صنعت بزرگ شازند یعنی پتروشیمی و پالایشگاه، بودجهای که در دو سال گذشته در حوزهی آب هزینه شده و در آینده هزینه خواهد شد برابری میکند با بودجه عمرانی حدود ۱۰ سال کل استان که عدد بسیار قابل توجهی است.
مقام عالی دولت در استان مرکزی تصریح کرد: در سنوات گذشته و قبل از دولت سیزدهم عمدتاً بودجه عمرانی استان سالانه ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است در حالی که فقط ۳ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری برای بازچرخانی پساب در شهرستان شازند، حداقل ۲ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب به ساوه، تاکنون ۶۰۰ میلیارد تومان برای طرح آبرسانی به تفرش و حدود ۱۳۰ میلیارد تومان برای مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی هزینه شده است.
استاندار مرکزی همچنین با تقدیر از پیگیریهای نماینده مردم شریف شهرستان شازند، افزود: مقام معظم رهبری تاکید کردند که برای پیشرفت کشور به همدلی سه قوه نیاز داریم و این مهم باید به صورت مویرگی در تمام اجزای مدیریتی کشور جاری و ساری باشد لذا به مدیران استان اعلام شده که همدلی و همکاری با نمایندگان استان ضروری است چراکه کسب هر موفقیتی در خدمت به مردم حتما در سبد نظام قرار می گیرد.
مخلصالائمه خاطرنشان کرد: شهرستان شازند هم قطب صنعت و هم قطب کشاورزی و یکی از شهرستانهای پُر روستای استان مرکزی است که بخش زیادی از منابع آب هم از این منطقه تأمین میشود.
آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز با اشاره به برنامه دولت برای آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا گفت: طی دو سال گذشته طرح جهاد آبرسانی در پنج هزار و ۲۰۰ روستا اجرا شده و تا پایان سال جاری در مابقی روستاها به بهرهبرداری خواهد رسید.
هاشم امینی با اشاره به اجرای شتابان طرحهای حوزه آبرسانی در کشور توسط دولت، اظهار کرد: صنعت آب و فاضلاب وظیفهی تأمین آب شرب سالم و بهداشتی و مدیریت فاضلاب را بر عهده دارد و دولت سیزدهم بر کار جدی در حوزه زیرساختی به منظور تأمین رفاه و آسایش مردم تأکید میکند.
وی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت پساب صنایع، برنامه محوری صنعت آب و فاضلاب برای حفاظت از منابع آبی است، گفت: در بخش فاضلاب ۷۵ طرح در قالب ۵۲ تصفیهخانه تعریف شده که شاخص برخورداری فاضلاب در کشور را به ۵۷ درصد خواهد رساند، یکی از این طرحها تصفیهخانهی فاضلاب شازند است که با تکمیل این طرح مردم از ثمرات آن بهرهمند شوند.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تقدیر از تلاشهای استاندار مرکزی، افزود: با توجه به رصدی که از کل کشور داریم یکی از استانهایی که در دو سال گذشته در جهت سیاستهای دولت مردمی، جریان خدمت در آن شتاب گرفته است، استان مرکزی است.
امینی در خصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه حفاظت از منابع آبی نیز گفت: استفاده از ظرفیت پساب صنایع، برنامه محوری صنعت آب و فاضلاب برای حفاظت از منابع آبی است چرا که امروز در دنیا نگاه به فاضلاب و پساب تغییر کرده و پساب، یکی از ظرفیتهای منابع آبی برای به گردش درآوردن چرخ صنعت قلمداد میشود.
نظر شما