به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ فرزاد مخلصالائمه عصر سهشنبه در نشست وزیر صمت با فعالان اقتصادی و تشکلهای صنعت، معدن و تجارت استان اظهار کرد: امروز از کنسرسیوم توسعه اقتصادی استان مرکزی رونمایی شد و از همهی فعالان اقتصادی در حوزههای صنعت معدن، تجارت و کشاورزی و شرکتهای بزرگ و متوسط دعوت میکنیم برای برداشتن یک گام بلند برای توسعهی اقتصادی استان، جهش تولید و انجام کارهای بزرگ در سطح ملی و بینالمللی وارد میدان شوند.
استاندار مرکزی ادامه داد: این کنسرسیوم توسط بخش خصوصی راهاندازی و راهبری میشود و دولت جز پشتیبانی و حمایت در این کنسرسیوم نقشآفرینی دیگری ندارد لذا امیدواریم با همدلی و همافزایی در قالب این رویدادِ مشارکتی تمام ظرفیتهای استان را کنار هم قرار دهیم.
وی با اشاره به فرمان سال مبنی بر "جهش تولید با مشارکت مردم" نیز گفت: آحاد مردم را هم به مشارکت در این کنسرسیوم دعوت خواهیم کرد تا به این نهضت بزرگ و رویداد بی سابقهی اقتصادی در استان ملحق شوند تا بتوانیم از همهی توانمندیها بهرهمند شویم.
نمایندگی وزارت خارجه در استان مرکزی راهاندازی میشود
مخلصالائمه با بیان اینکه مجوز نمایندگی وزارت خارجه در استان صادر و تأمین مکان آن انجام شده است، گفت: در آیندهی بسیار نزدیک نماینده وزارت خارجه در استان مستقر خواهد شد که اولین آوردهی مثبت آن برای فعالان اقتصادی و صنعتگران استان خواهد بود.
وی همچنین در واکنش به برخی ادعاها درخصوص کیفیت پایین ماشینآلات معدنی تولید داخل، گفت: در استان مرکزی شرکت هپکو محصولات با کیفیتی را در کلاس جهانی تولید میکند که حتماً به ماشینآلات دست دوم و اسقاطی وارد شده به کشور ارجح است.
استاندار مرکزی تصریح کرد: تولیدات هپکو هماکنون در معادن فعال هستند و این شرکت در حال سفارشگیری از بخش معدن است.
وی ادامه داد: راهبرد هپکو از ساخت ماشین آلات راهسازی به تولید ماشینآلات راهسازی و معدنی ارتقا یافته و اگر بخش معدن هماهنگی لازم را نداشته باشد و بخواهد همچنان بر واردات ماشین آلات دست دوم پافشاری کنند چنین اقدامی توسط دولت و نماینده دولت در استان پذیرفته نیست.
استاندار مرکزی همچنین با اشاره به حرکت صنایع پیشران استان، گفت: هپکو بعد از سالها قرارداد صادراتی قطعی خود را منعقد کرده و کار تولید سفارشات آغاز شده است.
مقام عالی دولت در استان مرکزی همچنین بر تأمین نیاز واگن کشور از محل تولیدات داخل تأکید کرد و گفت: درخصوص شرکت واگن پارس رئیس جمهور محترم دستوری صادر کردند که مطالبه ما اجرای این دستور است.
مخلصالائمه اضافه کرد: رکورد تولید تاریخ واگن پارس با تولید هزار دستگاه واگن و لوکوموتیو در یک سال زده شد و ۷۰ درصد صنعت ریلی کشور در استان مرکزی ریشه دارد.
وی با تأکید بر اینکه بزرگترین بحران کشور ناترازی انرژی است که در حوزه محیط زیست هم مشکلاتی ایجاد کرده است، گفت: دولت باید به پیشواز حل مسئلهی ناترازی انرژی برود و یکی از راهحلها توسعهی صنعت ریلی است که بخشی از ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید ناظر به این مهم نیز هست.
استاندار مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رتبهی برتر استان در راهاندازی هنرستانهای جوار صنعت، افزود: ایجاد هنرستانهای جوار صنعت در اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و سیاستهای راهبردی کشور مبنی بر مهارتآموزی و افزایش سهم آموزش فنی و حرفهای است که در استان مرکزی صنایع بسیار خوب همراهی کردند و بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور هم در شرکت ماشینسازی راه اندازی شد.
نظر شما