کد خبر 230253
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸
طرح فتحان در آستانه هفته ملی جمعیت رونمایی شد

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت کشور از رونمایی طرح فتحان همزمان با هفته ملی جمعیت خبر داد و گفت: این رویداد در مسیر مردمی سازی برای تحقق طرح جوانی جمعیت در استان‌ها اجرایی خواهد شد و دامنه آن تا روستاها را نیز در برخواهد گرفت.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور؛  دکتر زینب اختری عصر چهارشنبه در دیدار خانم انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با جمعی از نخبگان و مشاوران بانوان دستگاه های اجرایی در سالن پیامبر اکرم (ص) وزارت کشور؛ با اعلام این خبر افزود: توسعه مشارکت بانوان در حوزه های پیشران و مزیت دار، زیربنای برنامه های حوزه زنان و خانواده بشمار می رود و نمونه آن "طرح اجتماعی فتحان" است که با دو بال حمایتیِ "نهاد حاکمیتی" و "حاکمیت مردمی" برای جوان سازی جمعیت، در ۳۰ استان همزمان با هفته ملی جمعیت رونمایی می شود.

اختری با اشاره بر ضرورت مردمی سازی مسئله جوانی جمعیت و ارتباط چهره به چهره با زنان جامعه هدف برای تبیین اهمیت این موضوع افزود: مدیران کل بانوان استانداری ها رصد و پایش این طرح را در سطح شهرستان ها و روستاها باید عهده دار شوند.

وی با تأکید بر ضرورت توسعه فعالیت های جهادی و مردم محور در حوزه زنان و خانواده اظهار کرد: برنامه های دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور در سرفصل های خانواده و جوانی جمعیت،کسب و کار خانواده محور، تحکیم بنیان خانواده، خانواده پایدار و زیست عفیفانه و نشاط اجتماعی پیگیری و اجرایی می شود.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت کشور راه اندازی رویداد "سرو سهی" را به منظور توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار، تشکیل اتاق رصد وضعیت خانواده و جمعیت و کارگروه ویژه مقابله با سقط جنین در ۳۱ استان، از دیگر اقدامات مهم در مرکز امور زنان و خانواده وزارت کشور برشمرد.

ضرورت پیشرانی و مشارکت زنان در مسائل مرتبط با زنان و خانواده

اختری همچنین با تأکید بر ضرورت توسعه مشارکت بانوان و پیشرانی آنها در حل مسائل مرتبط با حوزه زنان و خانواده  افزود: نگاه ما بر این است که اگر نقش تسهیلگری را ایفا کنیم و در فرآیند اجرای کار با مشارکت جویی زنان، مسئولیت را به خود آنها بسپاریم بسیاری از مسائل و دغدغه ها برطرف می شود.

وی تدوین سند تحول مردمی را گامی بلند در مسیر تحقق این چشم انداز دانست و بیان کرد: پنج هزار ساعت کار پژوهشی و زیربنایی صورت گرفته است و این عرصه را از طریق شبکه های استانی فراهم می‌سازیم.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت کشور با بیان اینکه بهینه سازی جایگاه های مدیریتی تا سطح فرمانداری ها پیش می رود، گفت: تولید دانش و بینش در نظام مسائل اولویت دار، رصد وضعیت موجود و ترسیم وضعیت مطلوب، گفتمان سازی الگوی سوم زن مسلمان برای نقش آفرینی بانوان در عرصه خانواده، جامعه و ترویج سبک زندگی اسلامی و عرصه سازی برای حضور و نقش آفرینی موثر حلقه های میانی و فعالان اجتماعی، پیشران عرصه های مزیت دار از برنامه های دفتر زنان و خانواده وزارت کشور پیگیری و اجرایی می شود.

تشکیل ستاد بانوان و خانواده ذیل کمیته ستاد اربعین

اختری در ادامه از تشکیل ستاد بانوان و خانواده در کمیته فرهنگی ستاد اربعین خبر داد و افزود: طرح پرچمدار شبکه مجاهدان فاطمی و سفیران عفاف و حجاب با رویکرد نقش و تاثیر مهم تربیتی بانوان در خانواده و اجتماع و با هدف تقویت همکاری های بین بانوان ایرانی و عراقی و تشکیل موکب های فعال حوزه زنان و خانواده تشکیل شده است.

راه اندازی اداره امور بانوان و خانواده در حوزه اتباع 

وی همچنین از تشکیل و راه اندازی اداره امور بانوان و خانواده در حوزه اتباع خبر داد و گفت: شناسایی و احصا ظرفیت های فعال در حوزه های فرهنگی، اجتماعی، سلامت، پزشکی، نخبگان و اتباع از دیگر اقدامات اداره امور بانوان و خانواده در این حوزه بوده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha