به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری ایلام، سعید هژبری معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام، افزود: خروج نهال با رعایت پروتکلهای لازم باشد و از بهترین نوع نهال و گونههای سازگار با اقلیم و محیط زیست عراق باید استفاده کرد تا برای صادرات نهال و ارائه خدمات مهندسی کشاورزی ایران در کشور عراق گشایش مناسبی ایجاد شود.
وی گفت: در طرح درختکاری سهمیه کل کشور یک میلیارد اصله نهال و سهمیه استان ۲۴ میلیون اصله نهال است که تکلیف استان با بُرش سالانه و بُرش شهرستانی مشخص شده است و در حوزه اربعین نیز درختکاری بهترین گزینه ارزان و دارای بازدهی برای تامین سایبان و ایجاد فضای دلانگیز برای پیادهروی اربعین خواهد بود که تلاش داریم طبق تفاهم نامههای بین دو کشور از داخل پایانه زرباطیه عراق تا شهر کوت در چند فاز این پروژه عملیاتی شود.
معاون استاندار ایلام تاکید کرد: چالهکنیهای انجام شده توسط کشور عراق در سالهای گذشته باید احیا و آمادهسازی شود.
هژبری به ظرفیت بالای تولید نهال در استان و ارز. آوری تولید و فروش نهال به کشور عراق در ادامه این طرح نیز اشاره کرد و اظهار داشت: در راستای تفاهم نامههای ملی و استانی بین دو کشور باید کارگروهی در استان برای هماهنگی با استان واسط بهمنظور اجرای این پروژه با اولویت زیرساخت اربعین تشکیل و با هماهنگی حوزه معاونت سیاسی استانداری ایلام مقدمات امضای یک تفاهم نامه اجرایی کارشناسی شده فراهم شود.
معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام ضمن تشکر از فعالان بخش خصوصی، خیرین، بسیج سازندگی و گروههای جهادی در محرومیت زدایی و توجه به منابع طبیعی، تأکید کرد: از آنجا که هر پروژه عمرانی و زیرساختی باید دارای پیوست فرهنگی باشد لذا همه فرمانداران موظفند برای موضوع درختکاری در استان را در قالب پویشها و برشهای شهرستانی با بهرهگیری از ظرفیتهای رسانه ای استان و صدا و سیما تلاش و برنامهریزی کنند.
هژبری ادامه داد: نهالکاری از پل زائر شهر مهران تا پایانه شهید سلیمانی در مرز نیز در دستور کار است که یک کار فاخر و چشمنواز ایجاد شود.
نظر شما