به گزارش مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، نصرتی در این مراسم طی سخنانی ضمن تقدیر از شرکت فرداموتورز و بانک تجارت برای تأمین تسهیلات بانکی و اتحادیه حملونقل مسافر شهری کشور برای انعقاد تفاهمنامه برای تاکسیهای جدید و ورود آن به ناوگان تاکسیرانی، گفت: این تاکسیها به مرور پلاکگذاری شده و از فردا در سطح شهر تردد خواهد کرد.
وی با اشاره به لزوم انجام کار ویژه برای نوسازی حمل و نقل شهری، گفت: موانعی در این مسیر وجود دارد که یکی از آنها موضوع تامین مالی و قیمتگذاری است. وی همچنین با اشاره به ارائه تسهیلات ۳۰۰ میلیونی به رانندگان تاکسیهای جدید با کارمزد ۱۴درصد، گفت: با هدف نوسازی ناوگان تاکسیرانی شهری کشور و خروج تاکسی های فرسوده، مذاکراتی با سایر شرکتهای تولیدکننده خودرو به صورت موازی انجام میشود و توسعه این طرح در گرو ارائه تسهیلات بانکها و صندوقها است.
وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر ۳۱۳ هزار تاکسی ناوگان حملونقل داریم که ۲۰۵ هزار دستگاه از آن فرسوده است و از ۱۴۰هزار دستگاه تاکسی موجود در کلانشهرها، ۶۰ درصد آنها فرسوده است؛ گفت: همین مسئله منجر به بروز آلایندگی شده است که ضرورت نوسازی ناوگان تاکسیرانی شهری کشور بویژه در شهرهای بزرگ را بیش از پیش با اهمیت کرده است.
وی اضافه کرد: این میزان در مقایسه با نیاز به بیش از ٣٠٠ هزار خودرو زیاد نیست؛ از این رو باید دیگر شرکتهای تولیدی و بانکها نیز وارد عمل شوند.
وی تاکید کرد: در شرایط کنونی مذاکراتی با وزارت نفت برای اصلاح آئیننامه صرفهجویی داشتهایم، بر مبنای آن بخشی از مابهالتفاوت تسهیلات بانکها از این محل جبران میشود؛ هرچند کاهش آلایندگی و رفع ناترازی سوخت جزو اقداماتی است که بانکها نیز متعهد به اجرای آن هستند.
وی فاز دوم نوسازی و توسعه ناوگان تاکسیرانی کشور را ورود تاکسیهای برقی به عنوان اولویت وزارت کشور اعلام کرد و با تأکید بر اینکه زیرساختهای تاکسیهای برقی در حال فراهم شدن است، افزود: در برنامه میانمدت و کوتاهمدت بخش اعظمی از تاکسیهای فرسوده وارد ناوگان شده و تاکسیهای فرسوده نوسازی خواهند شد.
آیین رونمایی و آغاز واگذاری۵۰۰۰ دستگاه تاکسی fmc ۵۱۱ ساخت شرکتهای داخلی در مراسمی با حضور مسعود نصرتی سرپرست معاونت عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور برگزار شد.
نظر شما