به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت بحران کشور، در این بازدید طی نشستی با حضور برخی از اعضای هیأت امنا، رئیس، معاونین و مدیران پژوهشکده، سید امیرحسین گرکانی ضمن بیان اهداف و مأموریتهای پژوهشکده، گزارشی از عملکرد گروههای پژوهشی و واحدهای وابسته، طرحهای پژوهشی خاتمه یافته، جاری درون و برونسازمانی، انتشارات، دورههای آموزشی، همایشها و نشستهای علمی و تخصصی برگزارشده و در دست اقدام و اسناد، برنامههای ملی، تصویبنامههای قانون مدیریت بحران و سایر آییننامهها، دستورالعملها و ضوابط تدوینشده توسط پژوهشکده سوانح طبیعی در زمینه ایمنسازی، مدیریت تخریب و آواربرداری و اسکان دوره انتقال و مدیریت بحران را ارائه نمود.
حسین ساجدینیا رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ضمن تشکر از اقدامات انجامشده توسط پژوهشکده سوانح طبیعی، تأکید نمود ما باید در مبحث مدیریت بحران حداکثر بهرهوری را داشته باشیم.
وی از برنامه آتی سازمان مدیریت بحران و تهیه نقشه راه در خصوص مدیریت بحران سخن گفت و افزود: ضمن تشکر از زحمات انجامگرفته توسط روسای گذشته این سازمان باید با وجود بودجه حداقلی اقدامات حداکثری انجام دهد. ایشان بیان داشت مبحث مدیریت بحران، بسیار حساس است گاهی اوقات تمام حوادث و سوانح بعضاً کوچک و در مقیاس محلی بهصورت ملی مدیریت میشود.
وی ادامه داد: ما در کنار نقاط مثبت، ضعفهایی داریم که باید برطرف گردند؛ یکی از این ضعفها عدم همافزایی و هماهنگی مابین دستگاههاست که بعضاً جزیرهای عمل میکنند. در این زمینه نیز تیمهای بازرسی در سازمان مدیریت بحران، اقدامات دستگاهها را بررسی و رصد خواهند کرد.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: افق برنامه ما کوتاهمدت خواهد بود و قصد ما ریلگذاری صحیح است تا بعد از ما، آیندهگان نیز آن را ادامه داده و از آن بهرهمند شوند.
ساجدی نیا با اذعان به منابع محدود تأکید کرد: برنامه ما باید با اولویت مناطقی همراه باشد که مخاطرات و آسیبپذیریها در آنها بیشترین میزان را دارد.
وی در تکمیل سخنان خود افزود: امیدوارم با توجه به رویکرد و اقدامات پژوهشکده سوانح طبیعی در همکاری با سازمان مدیریت بحران کشور و ارائه راهکارها، توصیههای راهبردی و بهرهمندی از تحقیقات انجامشده توسط این پژوهشکده، پیشرفتهای خوبی در زمینه مدیریت سوانح و بحرانها حاصل گردد.
نظر شما