کد خبر 241773
۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵
۱۸٠٠ معتاد در مراکز ترک اعتیاد بهزیستی خراسان جنوبی بهبود یافتند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی گفت: از ابتدای امسال یکهزار و 800 نفر در مراکز ترک اعتیاد بهزیستی استان بهبود یافته‌اند.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ سید محمدرضا طالبی در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان، خاطرنشان کرد: ابتلا  و اعتیاد به مواد مخدر فعل کاملاً خانمان سوزی است.

وی با تأکید بر اینکه سرمنشأ بسیاری از بزه ها، اعتیاد به مواد مخدر است، تصریح کرد: عمده متکدیان معتاد هستند که به خاطر گرانی مواد مخدر تکدی گری می کنند و اغلب پرونده های طلاق هم از این موضوع نشأت می‌گیرد.

معاون سیاسی استاندار گفت: منشأ بسیاری از موضوعات از جمله فرار از خانه، سرقت های خرد و یا درگیری ها، اعتیاد به مواد مخدر است که اگر این موضوع را مدیریت نموده و کاهش دهیم بسیاری از چالش های اجتماعی حل می‌شوند.

طالبی افزود: برای بهبود یافتگان اقدامات خوبی در استان انجام شده و 9 کمپ بهزیستی در این زمینه فعال است که ظرفیت آن ها  هم کامل نیست و امکان پذیرش افراد وجود دارد.

به گفته وی بخشی از معتادان، معتادین متجاهر هستند و تا یک سال گذشته نگهداری آن ها در مراکز ماده 15 ممنوعیتی نداشت، اما هم اکنون ستاد مبارزه با مواد مخدر محدودیت ایجاد کرده و تنها استان هایی که مراکز  ترک اعتیاد ماده 16 ندارند با مجوز شورای تأمین  می‌توانند این معتادان را نگهداری کنند.

معاون استاندار ادامه داد: برای ساختمان مرکز ماده 16 تلاش زیادی صورت گرفته، اکنون زمین مرکز ماده ۱۶ فراهم شده و اعتبار ابتدایی  برای آن لحاظ خواهد شد تا این مرکز هم ساخته شود.

طالبی گفت: در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده مصوبه شده تا هزینه هایی برای معتادین متجاهر و شامل ماده ۱۶ پرداخت کنیم اما باید راهکار قانونی داشته باشد، تصویب آن در جلسه شورای امروز مشرط به این است که راهکار قانونی را پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه یکهزار و 800 نفر در مراکز ترک اعتیاد بهزیستی بهبود یافته اند، خاطرنشان کرد: بیش از یکهزار و 900 نفر از معتادان بهبود یافته و در حال درمان، آموزش های فنی و حرفه ای را هم فرا گرفته‌ اند که تسهیلات هم می‌توانند دریافت کنند.

به گفته وی کارگروه اشتغالی تشکیل خواهد شد و برای بهبود یافتگان از اعتیاد، اشتغال ایجاد می شود تا چرخه بهبود کامل گردد.

معاون استاندار گفت: در خصوص مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره)، پشتیبانی لازم انجام می شود و برای سایر افراد هم حمایت های موردی مدنظر است.

طالبی ادامه داد: برای موضوع تکدی گری که یکی دیگر از آسیب های استان است باید گفت که تکدی گری جرم است، بخشی از متکدیان پر تکرار ( شناسایی بیش از پنج بار)  هستند و چاره ای جز این نیست که پرونده آنها به مراجع قضایی ارسال شود.

وی در پایان از دستگاه های حمایتی، مراجع قضایی و شهرداری قدردانی کرد که قانون را اعمال می کنند و گفت: با تلاش و همدلی همه دستگاه های متولی می‌توانیم قدمی برای ترک اعتیاد و نجات جان افراد برداریم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha