در ششمین روز از هفته دولت و با حضور نماینده عالی دولت در گیلان یک مرکز فرآوری و به عمل آوری گوشت ماهی و خاویار در شهرک صنعتی سفیدرود رشت افتتاح شد.

 به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان، عصر امروز (چهارشنبه) یک مرکز فرآوری و به عمل آوری گوشت ماهی و خاویار در شهرک صنعتی سفیدرود رشت با حضور اسدالله عباسی نماینده عالی دولت در گیلان و جمعی از مسوولان و با میزان اعتبار ۳۵ میلیارد تومان و با مساحت یک هزار متر مربع به بهره‌برداری رسید.
 این شرکت تولید و پرورش ماهیان خاویاری و فیله ماهی برای ۲۰ نفر از جوانان به طور مستقیم اشتغال ایجاد کرده و توانایی تولید سالانه ۵۰ تن خاویار و ۱۳۰۰ تن فیله ماهی را دارد که محصولات خود را به استان‌های و حتی کشورهای منطقه صادر می‌کنند.
اسدالله عباسی استاندار گیلان در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت ماهیان خاویاری در رونق اقتصادی استان اظهار کرد: در این استان سالانه ۷۴ هزار تن انواع محصولات شیلاتی تولید می‌شود ولی خاویار تنها چهار درصد از سبد تولیدی را تشکیل می‌دهد در حالی که به لحاظ صادرات ۱۰ درصد سهم دارد.
 وی با تأکید بر لزوم توجه به توسعه پرورش ماهیان خاویاری در گیلان گفت:استان گیلان بیشترین تعداد مزرعه خاویار در کشور را دارد و با افتتاح این مرکز، عمل آوری ماهی گوشتی و خاویار به خوبی انجام می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha