به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ روز یکشنبه ( ۲۲ مردادماه) آیین بزرگداشت روز ملی تشکلها و مشارکتهای اجتماعی با حضور استاندار مرکزی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی، جمعی از مدیران، فعالین سمنها و تشکلهای مردمی برگزار شد.
فرزاد مخلص الائمه استاندار در این نشست بیان کرد: نقطه آغازین پیشرفت آرمان خواهی است و اگر امید نباشد اساسا پیشرفتی شکل نمیگیرد.
وی ادامه داد: آینده به ۱۲ قسم تقسیم میشود که یکی از اقسام آن آینده مطلوب است و این آینده آرمانی چیزی است که میخواهیم به سمت آن حرکت کنیم.
مخلص الائمه تأکید کرد: ناامیدی نسبت به آینده نقطه اصلی رکود و مرگ است و تلاش سلطه رسانهای غرب برای کور کردن نقاط امید بین همه اقشار است.
مقام عالی دولت در استان مرکزی با بیان اینکه برای طی کردن راه پیشرفت ناگزیر به خوشبینی هستیم، گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب نخستین توصیه رهبر معظم انقلاب امید و نگاه خوشبینانه به آینده است.
وی اضافه کرد: پدیدههای اجتماعی دارای لایهای آشکار و همه پذیر هستند و لایههای پنهانی که قابل مشاهده نیستند اما میتوان این لایهها را تخمین زد و برآورد و تحلیل کرد لذا نقش سمنها و تشکلهای مردمی در این بخش بسیار حائز اهمیت است.
استاندار مرکزی همچنین اذعان داشت: مسئولیت بالغ بر ۱۰۰ کارگروه و کمیسیون بر عهده استانداری است و حضور تشکلهای مردمی و دانشجویی در این کارگروهها با رعایت اقتضائات هیچ محدودیتی ندارد.
مخلص الائمه با تأکید بر لزوم افزایش مشارکتهای مردمی، افزود: سازماندهی دستیار مردمی سازی دولت در استان مرکزی در دستور کار است که وظیفه آن هم ارتباط گیری با اقشار مردم و تشکلهای مردمی است.
مقام عالی دولت در استان مرکزی ادامه داد: راه اندازی ستاد پیگیری و نظارت مردمی را در برنامه داریم که مردم برای پیگیری برخی امور ورود پیدا کنند.
وی همچنین با اشاره به مطالباتی در رابطه با رفع مشکل آلودگی هوای اراک، خاطرنشان کرد: چون سلامت مردم برای ما مهم است این موضوع را حتما پیگیری میکنیم.
استاندار مرکزی همچنین با بیان اینکه مردم باید اطمینان حاصل کنند که بی وقفه و به درستی برای حل مشکلات حرکت میکنیم، تأکید کرد: مدیری که راهبرد پشت میز نشینی را به راهبرد حضور بیواسطه و بدون تکلف بین مردم تغییر نداده خائن به دولت سیزدهم است و خوشبختانه در استان مرکزی اکثر مدیران در حرکت هستند.
او یادآور شد: سال گذشته ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی دولتی وارد استان شد که همین مقدار هم از محل مالیات ارزش افزوده به شهرداریها پرداخت شده و امیدواریم امسال بیش از این را محقق کنیم.
مخلص الائمه اضافه کرد: بالغ بر ۱۳۸ پروژه سلامت و ۹۸ کارگاه راهسازی در استان فعال است و برخی پروژهها برخلاف انتظار از زمانبندی جلوتر است.
استاندار مرکزی تصریح کرد: پروژههایی که سال گذشته افتتاح شد اگر بنا بود به روال قبل پیش بروند سال ۱۴۳۰ افتتاح میشدند که نمونه آن پروژه پل سنجان است.
مقام عالی دولت در استان مرکزی با تأکید بر نقش آفرینی دانشگاههای استان در حوزههای اجتماعی، گفت: در استان مرکزی حدود ۶۴ هزار دانشجو و سالانه ۱۵ هزار فارغ التحصیل رشتههای ارشد و دکتری داریم و باید از این ظرفیت پژوهشی استفاده شود.
مخلص الائمه با اشاره به اغتتشاشات سال گذشته، اذعان داشت: فتنهای که رخ داد پیچیده ترین فتنه پس از انقلاب بود، سال سختی را به لحاظ سیاسی و اجتماعی سپری کردیم و در این بین گروههای مردمی همراهی بسیار خوبی داشتند.
در پایان این نشست بر اساس ارزیابیهای دستگاههای تخصصی، تعدادی از سمنهای برگزیده مورد تقدیر قرار گرفتند و سپس حاضرین برای ادای احترام و تجدید میثاق با آرمانهای شهدا بر مزار شهید گمنام استانداری مرکزی حضور یافتند.
نظر شما