کد خبر 205564
۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۵
جذب بیش از ۲۰۸ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی مازندران در دولت سیزدهم

استاندار بابیان این که از زمان فعالیت دولت مردمی سیزدهم تاکنون ۲۰۸.۷ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در مازندران جذب شده است، گفت: در پنج ماهه نخست امسال، ۸ طرح سرمایه گذاری خارجی در این استان به ارزش ۱۷۰ میلیون دلار جذب شد که در نوع خود بی سابقه بوده است. ‎

به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران؛ سیدمحمود حسینی پور شامگاه چهارشنبه در کارگروه مولدسازی و مرکز خدمات سرمایه گذاری استان، افزود: از زمان فعالیت دولت مردمی سیزدهم تاکنون ۲۰۸.۷ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در این استان جذب شده است.

وی اظهار داشت: این میزان سرمایه گذاری با انعقاد قرارداد در قالب ۱۶ پروژه سرمایه گذاری خارجی در این استان جذب شد که به لحاظ تعداد طرح ها و ارزش چنین تحولی در نوع خود بی نظیر بوده است.

استاندار مازندران با عنوان اینکه در ۲ سال گذشته، ۱۴ مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران صادر شد، افزود: در مجموع ۳۷.۸ درصد از مجموع مجوزهای سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۲۰۳ میلیون دلار در مازندران در دولت سیزدهم محقق شد.

وی مجموع مجوزهای صادر شده سرمایه گذاری خارجی در مازندران در سال گذشته را ۶ مجوز اعلام کرد و اظهار داشت: دیپلماسی دولت سیزدهم باعث افزایش سرمایه گذاری خارجی در مازندران شد.

مقام عالی دولت در مازندران، تصریح کرد: دیپلماسی فعال دولت مردمی سیزدهم، افزایش سرمایه گذاری خارجی در مازندران را به همراه داشت و موید این مطلب مهم و اساسی نیز آمار و ارقام ارایه شده در این بخش است.

حسینی پور، یادآور شد: در سایه دیپلماسی فعال دولت مردمی سیزدهم و با اقدامات صورت گرفته، امسال در مقایسه با سال گذشته شاهد افزایش میل و رغبت بیشتر سرمایه گذاران خاجی برای ایجاد سرمایه گذاری در کشور و از جمله در مازندران هستیم.

وی با عنوان اینکه به برکت حمایت مردم، امروز نشانه های پیروزی ملت ایران را در همه عرصه های داخلی و بین المللی شاهد هستیم، بیان کرد: بسترهای اقتصادی در کشورمان در حال شکوفایی است و در آینده نزدیک نیز مردم از مزایا و نتایج مثبت آن منتفع خواهند شد.

وی گفت: بسیاری از کشورهای قدرتمند دنیا برای افزایش مراودات تجاری با ایران در حال مذاکره هستند و به همین علت نیز دشمنان مجبور خواهند شد تا به تحریم ها علیه ملت ایران پایان دهند، چرا که آنها نیز به اقتصاد و بازار ایران نیازمند هستند.

حسینی پور، ادامه داد: مازندران با توجه به ظرفیت های فراوان اقتصادی و واقع شدن در مرکز ثقل کریدور شمال جنوب، شرایط فوق العاده ای برای سرمایه گذاری دارد و دولت مردمی سیزدهم نیز با درک این موضوع سه نقطه را در این استان بعنوان منطقه آزاد تجاری اعلام کرد و باید با ایجاد زیرساخت های توسعه، از این فرصت به شکل مطلوب استفاده کرد.

استاندر مازندران، برخورداری این استان از سه بندر امیرآباد، فریدونکنار و نوشهر و همچنین سه فرودگاه را ظرفیت بزرگی برای افزایش مرادوات تجاری این منطقه دانست و گفت: باید بتوانیم از این ظرفیت طلایی بیشترین استفاده و بهره را ببریم.

حسینی پور گفت: دولت مردمی سیزدهم در ۲ سال گذشته تحولات بزرگی را در کشور رقم زد و نتیجه آن هجوم سرمایه گذاران خارجی برای ایجاد سرمایه گذاری در بخش های مختلف است.

وی اظهار داشت: همچنین سرمایه گذارانی نیز از کشورهای عربی منطقه برای ایجاد سرمایه گذاری در مازندران ابراز علاقه کردند که باید شرایطی فراهم شود تا از این ظرفیت نیز به شکل مطلوب استفاده کرد.

مقام عالی دولت در مازندران، ادامه داد: قطار توسعه مازندران به‌سرعت در حال حرکت است و با اقدامات صورت گرفته، در آینده نزدیک شاهد تحولات بسیار بزرگ و مثبت در این استان خواهیم بود.

استاندار مازندران با بیان اینکه با ۲ کشتی اختصاصی به این استان، صادرات مرکبات و دیگر محصولات به روسیه در آینده نزدیک افزایش خواهد یافت، بر لزوم استاندارد سازی کالاهای صادراتی به کشورهای هدف تاکید کرد و گفت: با سه فروشگاه بزرگ روسیه برای عرضه کالاهای تولیدی در استان قرارداد همکاری امضا شد و با سرو سامان دادن به امر صادرات، این استان می تواند در آینده نزدیک تعیین کننده قیمت کالا باشد.

حسینی پور از افزایش سرمایه گذاری خارجی در این استان خبرداد و گفت که رغبت سرمایه گذاران برای ایجاد سرمایه گذاری خارجی در این استان در سالجاری در مقایسه با سال گذشته در حال افزایش است.

وی لازمه رشد اقتصادی را در گرو جذب سرمایه گذاری خارجی و افزایش بهره وری و رشد تولید دانست و گفت: در سال گذشته ستاد عالی رشد اقتصادی با ۶ کمیته در مازندران شکل گرفت که با هدف گذاری صورت گرفته، نرخ رشد اقتصادی استان مثبت و به ۴.۱ درصد رسید.

استاندار؛ خاطرنشان کرد: با هدف جلب و جذب بیشتر سرمایه گذاران خارجی و معرفی ظرفیت های مازندران، پارسال ۷ همایش سرمایه گذاری منطقه ای در ۲۲ شهرستان استان برگزار و در این راستا نیز کارگروه هایی تشکیل شد.

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان اینکه طرح های سرمایه گذاری با توجه به ظرفیت های موجود در هر شهرستان تهیه شد، تصریح کرد: در مجموع ۱۱۰۰ فرصت سرمایه گذاری در استان احصا شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha