به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، محمدباقر باقرپور روز سه شنبه اظهار کرد: این تسهیلات در روستاها از طریق بنیاد برکت و به صورت ارزان قیمت در اختیار نانوایی ها قرار می گیرد و سقف آن به ازای هر واحد صنفی ۷۰۰ میلیون ریال تا یک میلیارد ریال متغیر است.
وی افزود: اکنون ۷۰ واحد نانوایی در شهرها و روستاهای شهرستان برای دریافت تسهیلات مربوط به دوگانه سوز کردن، متقاضی شدند که از این تعداد ۴۵ فقره پرونده به بانک معرفی شده و ۴۲ مورد از این متقاضیان موفق به دریافت تسهیلات شدند.
فرماندار بجنورد خاطرنشان کرد: از این تعداد ۳۷ واحد نانوایی شهرستان تجهیزات مربوط به دوگانه سوز کردن این واحدهای صنفی را تامین و نصب کرده و اخیرا میزان آمادگی این نانوایی ها برای فعالیت و خدمات رسانی در زمان قطعی گاز در مانور برگزار شده مورد بررسی و پایش قرار گرفته است.
باقرپور افزود: براساس دستور العمل های ابلاغی و مصوبات ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استانداری، برای پاسخگویی به نیاز مردم در تامین نان، دست کم ۲۰ درصد از واحدهای نانوایی شهرستان باید دوگانه سوز شوند تا مشکلی در پخت نان در زمان قطع احتمالی گاز ایجاد نشود.
وی ادامه داد: در شهرستان بجنورد ۳۹۵ واحد نانوایی وجود دارد که از این تعداد ۲۳۸ واحد نانوایی شهری و ۱۵۷ واحد نانوایی روستایی است و بر این اساس حداقل باید ۸۰ واحد نانوایی دوگانه سوز شود.
نظر شما