به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ آیین تکریم و معارفه بازرس کل استان مرکزی با حضور استاندار، قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور، رئیس کل دادگستری و جمعی از اعضای شورای ادارای و قضایی استان، روز چهارشنبه در سالن غدیر استانداری برگزار شد.
فرزاد مخلصالائمه استاندار مرکزی در این آیین با گرامیداشت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: از دهه سوم انقلابها دهه انقلاب میری یاد میشود و هیچ انقلابی نتوانسته از دهه سوم خود عبور کند اما انقلاب اسلامی به عنوان یک استثناء از دهه چهارم خود عبور کرده و اینک مقتدرتر از گذشته در میانه دهه پنجم قرار دارد.
وی افزود: آنچه جمهوری اسلامی را از دیگر دولتها متمایز میکند رفتار کارگزاران است بنابراین هر آنچه سلامت اداری ارتقا پیدا کند به همان میزان میتوان پایبندی خود را به نظام اسلامی نشان داد.
استاندار مرکزی تصریح کرد: علت بسیاری از مشکلات ناکارآمدی ساختار اداری است که فساد، فقر و بی عدالتی را تشدید میکند که در این راستا قانون اساسی دو وظیفه مهم نظارت بر حسن جریان امور و نظارت بر اجرای صحیح قوانین را بر عهده سازمان بازرسی کل کشور قرار داده است.
وی بیان کرد: استان مرکزی، استان تولید و صنعت است اما شرایط بسیار بدی در ادوار مختلف بر استان گذشته است و شرکتهای بزرگی که میتوانستند موتور پیشران کشور باشند با خیانت و فساد به خاک سیاه نشسته بودند هرچند در دو سال اخیر بویژه با همکاری دستگاه قضایی اقدامات بسیار خوبی انجام شد اما همچنان به این همراهی نیاز داریم.
مخلصالائمه اضافه کرد: تقاضا داریم سازمان بازرسی استان نسبت به تولید، شناسایی سوءجریانها و کمک به حرکت در مسیر تولید توجه ویژه داشته باشد.
استاندار مرکزی عنوان کرد: مدیران دستگاههای اجرایی باید با فساد بی محابا برخورد کنند البته مدیران استان با مطالبات انباشته در تمامی حوزهها مواجه هستند و به شدت تحت فشار قرار دارند که حمایت سازمان بازرسی و دستگاههای نظارتی را میطلبد.
کمترین میزان جرائم و تخلفات اداری را در استان مرکزی داشتهایم
احمد رحمانیان، قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور نیز در این مراسم اظهار کرد: سازمان بازرسی کل کشور به عنوان عالیترین مرجع نظارتی و تنها مرجع قانونی دو وظیفه مهم نظارت بر حسن جریان امور و نظارت بر اجرای صحیح قوانین را عهدهدار است که در این راستا باید بسترهای فساد را شناسایی و در جهت مسدودسازی این بسترها اقدام کند همچنین بسترهایی که موجبات نارضایتی مردم را ایجاد میکند مسدود کنند این در حالی است که استان مرکزی در این زمینه عملکرد خوبی داشته و کمترین میزان جرائم و تخلفات اداری را در استان مرکزی داشتهایم.
وی ادامه داد: مقوله فساد بسیار مهم است و همه مدیران در تمام بخشها باید نسبت به فساد حساس باشند و برنامه پیشگیرانه بلند مدت و کوتاه مدت ارائه کنند، مدیران دستگاههای اجرایی باید به جد با امر فساد مقابله و برخورد کنند حتی پیش از برخورد باید از وقوع آن پیشگیری کنند.
رحمانیان تصریح کرد: فساد تنها مربوط به بخش دولتی نیست بلکه ناظر بر بخش خصوصی نیز هست، بنابراین همیشه مدیران باید نسبت به فساد و پیشگیری از آن اهتمام داشته باشند و هیچگونه سهل انگاری در این زمینه قابل قبول نیست.
سازمان بازرسی کشور راهبردهای جدیدی را در دستور کار خود قرار داده و به سمت مسدود سازی گلوگاههای فساد پیش رفته است که در این راستا بیش از ۲۰۰ گلوگاهها فساد شناسایی شده است.
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: در حوزه تولید و شعار سال وظیفه خود میدانیم که در کنار صنعتگران و واحدهای تولیدی قرار گیریم، در این راستا بیش از ۱۱۰ واحد تولیدی غیر فعال در نیمه نخست سال فعال شد همچنین از تعطیلی ۲۰۰ واحد تولیدی جلوگیری شده است.
سازمان بازرسی به پیشگیری از فساد اهتمام دارد
حجتالاسلام سعید جزائی رئیس کل دادگستری استان مرکزی نیز در این آیین عنوان کرد: سازمان بازرسی مهمترین نهاد نظارتی کشور با صلاحیتهای گسترده نظارتی و بازرسی بر عملکرد دستگاههاست و دستگاهی مهمتر از سازمان بازرسی وجود ندارد و اگر نبض سازمان بازرسی منظم کار کند نبض همه دستگاهها منظم کار خواهد کرد.
وی افزود: اهتمام به پیشگیری از وقوع جرم مسئله مهمی است که سازمان بازرسی دنبال میکند و به دنبال گلوگاههای فساد میرود تا از وقوع جرم پیشگیری کند.
در این آیین از زحمات "سید مهدی تقوی" قدردانی و "محمدحسین افضلی" به عنوان بازرس کل استان مرکزی معرفی شد.
نظر شما