به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ نخستین و بزرگترین مرکز طراحی، تولید و عرضه پوشاک ایرانی-اسلامی غرب کشور با همکاری سازمان اوقاف و امور خیریه، دفتر اجتماعی استانداری مرکزی و مشارکت بخش خصوصی با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس سازمان امور اجتماعی کشور، استاندار مرکزی و جمعی از مسئولین با نام تجاری "شمیم یاس" روز سهشنبه در اراک افتتاح شد.
در این مرکز بخشهای طراحی پوشاک، بخش تولید خانگی و بخشی خط تولید انبوه و صنعتی با حضور طراحان و خیاطان حرفهای و تجهیزات صنعتی ایجاد و راهاندازی شده است.
خسروپناه: به حکمرانی البسه ایرانی و اسلامی نیاز داریم
حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این آیین اظهار داشت: راهاندازی مرکز تخصصی طراحی، تولید و عرضه البسه اسلامی و ایرانی یکی از آرزو های دیرین دلسوزان و اهل فرهنگ بود که جا دارد برای پیگیری این کار حکیمانه که نیاز اجتماعی کشور را تأمین میکند از استاندار مرکزی و تمامی دستاندرکاران تشکر ویژه داشته باشیم.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: از طراحی لوگوی این مرکز تا طراحی بخش های مختلف آن، فکر شده و کاری شایسته تقدیر است.
وی تأکید کرد: به شدت به حکمرانی البسه ایرانی و اسلامی نیاز داریم و رهبر معظم انقلاب بارها در این خصوص راهبری کردهاند.
خسروپناه با بیان اینکه بعد از راهبری، نوبت سیاستگذاری است، گفت: تاکنون سند پوشاک و البسه اسلامی و ایرانی در کشور نداشتهایم اما این سند اخیراً تدوین شد و آماده ارائه به شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: وظیفه سوم تنظیمگری در راستای سیاستهای شورای عالی انقلاب فرهنگی و امر اجرا است که مجلس و مجموعههای مختلفی در آن دخیل هستند.
وی با بیان اینکه نخستین مرکز تصدی گری در حوزه طراحی تولید و عرضه در استان مرکزی شکل گرفته است، گفت: حکمرانی البسه ایرانی و اسلامی باید به صورت یک زنجیره فرایندی در کشور شکل بگیرد.
خسروپناه همچنین تداوم حمایت مسئولان و توجه به کیفیت تولیدات حوزه عفاف و حجاب را مورد تأکید قرار دارد و خاطرنشان کرد: طراحیها باید نوآورانه باشد چراکه گرایش نسل جوان به طراحی نو است.
پوشاک ایرانی و اسلامی متناسب با ذائقه نسل جوان تولید شود
حجتالاسلام خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور نیز که به صورت وبیناری در این آیین حضور داشت، با تأکید بر تبلیغ و ترویج لباس و پوشاک، اظهار کرد: امروز البسه ای که اصلا در خور شأن جامعه ما نیست از طریق فضای مجازی در حال تبلیغ شدن است و باید تبلیغات محیطی و فضای مجازی برای البسه ایرانی و اسلامی در دستور باشد.
وی اضافه کرد: علاوه بر تولید زیبا و با کیفیت باید ذائقه مردم را توأم با فرهنگ ایرانی و اسلامی لحاظ کنیم و از طرفی قیمتها به نحوی باشد که ضمن استقبال، صنعت پوشاک باید برای تولیدکنندگان اقتصادی شود.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور خاطرنشان کرد: وقف برای رفاه عمومی است و سازمان اوقاف حتماً در این زمینه کمک خواهد کرد.
نظر شما