به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ فرزاد مخلصالائمه عصر پنجشنبه در نشست ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان با بیان اینکه گزارشهای خوبی از اقدامات سال گذشته ارائه شد، اظهار کرد: موقعیت جغرافیایی استان مرکزی این اقتضا را دارد که تحت تأثیر شدید مسائل حوزه قاچاق هستیم اما روند مبارزه با قاچاق کالا در استان در مجموع ارتقا یافته است.
استاندار مرکزی با تقدیر از اقدامات پلیس امنیت اقتصادی، گفت: پلیس امنیت اقتصادی پیشرو و پیشران حرکت مبارزه با قاچاق در استان است و در این مسیر هزینههای بسیاری هم به لحاظ سرمایه انسانی داده و شهدایی را تقدیم کرده است.
وی با تأکید بر ضرورت توجه به اقدامات فرهنگی و رسانهای به منظور پیشگیری از قاچاق، افزود: بحث کالاهای سلامتمحور که ممکن است سلامت مردم را به خطر بیندازند توسط مبادی مربوطه مورد توجه قرار گیرد.
مقام عالی دولت در استان مرکزی اذعان داشت: مجموعههای امنیتی بر روی باندهای قاچاق تمرکز دارند که این مهم باید تشدید شود ضمن اینکه نیاز داریم بازرسیهای مشترک به منظور مبارزه با کالای قاچاق در سطح عرضه و همچنین برخورد با عدم رعایت تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون را شدت دهیم.
استاندار مرکزی اضافه کرد: برخورد با جرایم و تخلفات کسب و کارهای مجازی بدون مجوز به منظور ممانعت از فروش محصولات قاچاق و غیرمجاز ضروری است و باید جزو اولویتهای های سال ۱۴۰۳ قرار گیرد.
مخلصالائمه با بیان اینکه تشدید برخورد با خودروهای شوتی جزو اولویتهای مبارزه با قاچاق در استان است، افزود: طی سال گذشته یک هزار و ۱۸۸ خودروی شوتی در استان مرکزی توقیف شده است، تعداد این خودروها زیاد است و خطراتی را در محورها ایجاد میکنند که منجر به افزایش تصادفات شده است.
مقام عالی دولت در استان مرکزی تأکید کرد: درصدد هستیم با استانهای مبدا قاچاق هماهنگیهایی صورت گیرد که ورودی به استان را از مبدأ کم کنیم.
وی همچنین با اشاره به اینکه در حوزه استخراج غیرمجاز رمزارزها بخشی از سرمایه کشور بدون هیچ ضابطه مشخصی از بین میرود، گفت: باوجود یارانه هگفتی که به حوزه انرژی اختصاص داده شده و ناترازی جدی، نباید اجازه داد این انرژی در فعالیتی غیر مولد و غیراشتغالزا مصرف شود.
استاندار مرکزی تأکید کرد: از وزارت نیرو انتظار میرود برای بحث استخراج رمزارزها سازماندهی دقیقی داشته باشد و مراقبت شود این موضوع از مسیر اشتراکات خانگی و تجاری، توسعه پیدا نکند و برای تابستان برنامه جدیدی برای مقابله با آن تدوین شود.
اقدام در حوزهی مبارزه با قاچاق صرفاً مقابلهای نیست
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی در نشست ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان گفت: ورود هر کالای قاچاق به کشور آثار زیانبار بر بدنه تولید و اقتصاد کشور دارد و به معنای واقعی کلمه تهدید تولید است.
بهنام نظری افزود: امسال با توجه به شعار سال، مقابله با قاچاق کالا و ارز باید بیش از گذشته در دستور کار قرار گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: همهی اقدامات در بحث مبارزه با قاچاق کالا و ارز اقدام مقابلهای نیست و پلیس در این مقوله شهدای زیادی تقدیم کرده و در این حوزه باید دستگاههای فرهنگی هم ورود کنند.
نظری به قاچاق کالا توسط خودروهای شوتی اشاره کرد و گفت: این نوع قاچاق کالا به دشمن اقتصادی در منطقه تبدیل شده، بنابراین نیاز است تا سایر استانها برای مقابله اقدام جدی داشته باشند.
رفع موانع تولید به پیشگیری از قاچاق کمک میکند
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استاندار مرکزی نیز در این نشست با اشاره به اینکه تعبیر رهبر انقلاب از قاچاق ضربه به اقتصاد ملی است، گفت: استان مرکزی تأمین کننده نیاز کشور به بسیاری از اقلام کالایی است و بیش از ۷ هزار و ۹۰۰ قلم کالا در استان تولد میشود که بعضا کالاهای خاصی هستند.
وی تأکید کرد: باید تلاش کنیم موانع تولید را تا حد ممکن از پیش پای تولیدکنندگان برداریم چراکه رفع موانع تولید قطعا به پیشگیری از قاچاق کمک میکند.
نظر شما