به گزارش مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور متن پیام مجید بکایی که روز چهارشنبه منتشر شد به این شرح است :
باسمه تعالی
یا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُلْ لِأَزْواجِکَ وَ بَناتِکَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنِینَ یُدْنِینَ عَلَیْهِنَّ مِنْ جَلاَبِیبِهِنَّ ذالِکَ أَدْنی أَنْ یُعْرَفْنَ فَلایُؤْذَیْنَ وَ کانَ اللّهُ غَفُوراً رَحِیماً آیه ۵۹ سوره احزاب
هان ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و زنان مؤمنین، بگو تا جلباب خود پیش بکشند، بدین وسیله بهتر معلوم می شود که زن مسلمانند، در نتیجه اذیت نمی بینند و خدا همواره آمرزنده رحیم است.
حجاب یک ضرورت شرعی است؛ یعنی هیچ تردیدی در وجوب حجاب وجود ندارد؛ یک واجب شرعی است که باید رعایت بشود، منتها آن کسانی که حجاب را به طور کامل رعایت نمیکنند، اینها را نباید متّهم کرد به بیدینی و ضدّانقلابی؛ این چطور ضدّانقلابی است که این جور با شوق و با حرارت و با انگیزه میآید در فلان مراسم دینی یا فلان مراسم انقلابی شرکت میکند؟ اینها دخترهای خودمانند. در مراسم ماه رمضان، در شبهای اَحیاء ، زنها با قوارههای مختلف اشک میریزند؛ من حسرت میخورم به آن جور اشک ریختن! البتّه همهی ما یک نقصهایی داریم، باید نقصها را برطرف کنیم . مقام معظم رهبری 14/10/1401
بیست و یکم تیرماه، سالروز قیام مردم مشهد علیه کشف حجاب به عنوان روز عفاف و حجاب نام گذاری شده است. روزی که هزاران نفر از مردم مشهد در سال ۱۳۱۴ برای اعتراض به قانون کشف حجاب، در مسجد گوهرشاد تحصن کردند که همان روز، رژیم وابسته رضاخانی به مردم حمله و حدود دو هزار متحصن را به شهادت رسانده و پیکر پاک ایشان را در گورهای دسته جمعی به خاک سپردند.
اسناد تاریخی چندهزار ساله نشان از باور و علاقه زنان ایرانی به پوشش مناسب داشته و عمق تاریخی هویت حجاب را برای زنان این مرز و بوم ثابت می کند. در اسناد باستانی ایران، زنان ایرانی در هر دوره ای حجاب داشتند. برغم توطئه حجاب زدایی رژیم گذشته، با انقلاب اسـلامی، حجاب چنان بیــن قاطبه زنان ایرانی مطرح شد که امروز نماد هویتی جمهوری اســلامی در جهان گردیده است. این امر بر اثر پیشینه ای هزاران ساله است که تکامل زن را رقم می زند. زیرا حجاب نه فقط موضوعی فقهی و شرعی یا ابزاری برای کنترل شهوت در جامعه ، بلکه ابزاری برای رسیدن به سعادت جامعه و نظم جنسیتی قلمداد می شود. نظمی که نگاهها، احساسات، عواطف و محبتها را مدیریت و به کانون خانواده هدایت می کند.
غرب بر اساس نگاه منفعت طلبانه، همواره از ظرافتی که در خلقت زن به کار رفته است به عنوان یک کالای جنسی و برده مطامع زور مداران و به عنوان وسیله ای برای اعمال نفوذ در جوامع مورد نظرش استفاده کرده است. هویت یافتن زن و جلوگیری از بردگی جنسی، که تنها با حجاب میسر است؛ همواره مورد حمله غرب بوده و به انحاء مختلف از آن جلوگیری نموده، به طوری که در بسیاری از جوامع غربی ورود زن محجبه به دانشگاه و مدرسه و ادارات دولتی ممنوع است. با انقلاب اسلامی و هویت یافتن دوباره حجاب، موج علاقه به حجاب در غرب نیزگسترش، و مقابله با آن ابعاد گسترده تری یافته، و هجمه شدیدی به کانون آن، یعنی جمهوری اسلامی آغاز شده و جنگ شناختی به عنوان موثر ترین راه در هم شکستن حجاب انتخاب گردیده است.
جنگ شناختی یـک مفهـوم و شـیوه نـوین جنگی است که به منظور ایجاد نارضایتی و بی اعتمادی در یـک جامعه یا تشویق به باورها و انجام اعمال هنجارشـکن صورت می پذیرد. این جنگ، ذهن و باور انسانها را نشانه می رود و بی ثبات سازی ونفوذ، از اهداف اساسی آن است؛ که توسط عوامل و عناصـر خارجی با همکاری مزدوران داخلی امتداد می یابد. جامعه اصـلی هـدف، گروههای سنی جوان و نوجوان هسـتند که به دلیل تاثیرپذیری زیاد از فضای مجازی در اختیار غرب، زمینه مساعدی را برای پذیرش این گفتمان دارنـد. رسـانه های خارجی با همکاری عناصـر خودفروخته داخلی از طریق دست کـاری شـناختی، به دنبال شکستن هویت زن ایرانی و به دنبال آن شکستن موج حجاب پذیری درغرب هستند.
پس از شکست توطئه دشمنان انقلاب اسلامی دراغتشاشات سال1401، غرب، حجاب را به عنوان اصلی ترین محور جنگ شناختی برای تغییر نگرش عمومی نسبت به ارزشی ترین موضوع جامعه، یعنی حجاب، انتخاب و بسترهای لازم برای فشار سیاسی را فراهم کرد.
مهمترین هدف جنگ شناختی، تضعیف امنیت عمومی از طریق ایجاد بی ثباتی سیاسی و اجتماعی و نفوذ است. با نفوذ، بی ثبـاتی در یک کشور ایجاد می شود و با بی ثباتی، نفوذ با حجم بیشتری جریان می یابد، که حاصل آن سوریه سازی و انهدام تمدن ایرانی اسلامی است؛ که البته خیال خامی بیش نیست. همانطور که رهبر فرزانه ایران اسلامی بیان نمودند دشمن از همان گروهی سیلی می خورد که هدف قرار گرفته اند؛ و این از خصوصیات زن ایرانی است؛ که اگر بداند درزمین دشمن بازی می کند؛ حتما از آن خارج می شود؛ و دشمن را به استهزاء می گیرد.
از راهبردهای جنگ شناختی در موضوع حجاب، می توان به افزایش قطبی سازی، تشدید اختلافات، تجهیز و تقویت گروههای مرتبط با فعالیت های ضدحجاب، مشـروعیت زدایی از اقدامات دولتی و گروه های مردمی در زمینه عفاف و حجاب، و ایجاد کمپین های نشر اطلاعات نادرست برای ایجاد انحراف و سردرگمی در موضوع عفاف و حجاب اشاره کرد. که نمونه آن، انتشار اخبار واهی است که همواره از قول منابع ناشناس درفضای مجازی منتشر می شود ، ترفندی که در جنگ شناختی و برای قانع سازی جامعه هدف، از سوی منابع آگاه و موثق، که نمی خواهند نامشان فاش شود مطرح می شود. غافل از این که عمده جوانان و نوجوانان ایرانی که در دامان خانواده رشد کرده و ترفندهای دشمنان دین و بشریت را، که هم اینک نمونه آن در غزه مظلوم نمایان است می بینند؛ وقعی به این خود فروشی های افراد و رسانه های مزدورنمی گذارند.
امروز جهادگران این میدان جنگ،دختران و زنان اصیل ایرانی هستند. حضور در صحنه این جنگ، شجاعت و شهامت طلب می کند که از خصوصیات بارز بانوی گرانقدر ایرانی است.
روز عفاف و حجاب بر همگان، بویژه رزمندگان میدان جنگ شناختی عفاف و حجاب گرامی باد.
معاون هماهنگ کننده ستاد راهبری عفاف و حجاب وزارت کشور
مجید بکائی
21/4/1403
نظر شما