کد خبر 241126
۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۵
مازندران دارای ظرفیت های توسعه‌ای در همه بخش‌های اقتصادی است

استاندار مازندران در بازدید از شهرک‌های صنعتی امامزاده عبدالله آمل با تبریک روز مازندران با اشاره به ظرفیت‌های بزرگ اقتصادی، تولیدی، فرهنگی و نیروی انسانی، گفت: مازندران دارای ظرفیت های توسعه‌ای در همه بخش‌های اقتصادی است و مسیر رشد مازندران در توسعه زنجیره ارزش است. ‎

به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران؛ استاندار مازندران با تاکید بر اینکه ۴۶ درصد از صنعت استان در آمل متمرکز شده است و یک شهرستان صنعتی به شمار می‌رود، افزود: آمل با ۷۰ درصد صادرات در تراز تجاری و تولید ناخالصی داخلی تاثیر زیادی در اقتصاد استان دارد. نوری در بازدید از دو بنگاه اقتصادی و تولیدی با تاکید بر تامین اعتبارمالی و اقدامات حمایتی، افزود: جهش و رونق تولید و حرکت در مسیر توسعه و پیشرفت با حمایت از بنگاه‌های اقتصادی شکل می‌گیرد.

نوری در بازدید از شهرک تولیدی مواد غذایی با اشتغال ۵۰۰ نفر، خاطرنشان کرد: این شرکت با تولید مربا و اقلام خوراکی از محصولات استان زمینه را برای صادرات مهیا کرده است.نوری افزود: لازم است با تامین سرمایه در گردش، ظرفیت تولید و اشتغال این شرکت تولیدی را افزایش دهیم.

استاندار مازندران در ادامه از شرکت فولادی تولیدات قطعات و میله‌گرد بازدید و ابراز داشت: این شرکت که انحصار قرارداد با شرکت‌های دولتی ایران خودرو دارد و قراردادهای ۱۲۰ روزه برای ارائه تولیدات قطعات بسته است که با توجه به سرعت و ظرفیت تولید این شرکت باید زمان قراردادها را کاهش دهیم تا از این فضا بهتر و بیشتر در تولید بهره‌وری شود.

استاندار به خط ویژه تولیدی میلگرد آلیاژی که نیاز مهم کشور است، تاکید کرد و گفت: این بخش بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که نیاز به تسهیلات ریالی برای سرمایه در گردش و تسهیلات ارزی ۱۱۰ میلیون دلاری برای تجهیزات دارد تا شاهد خروج ارز از کشور نباشیم.

وی در ادامه افزود: در سال جهش تولید پایان دادن به عملیات ساخت این چرخه تولید بسیار امر مهم و راهبردی است که بانک عامل زمینه ارسال پرونده به صندوق توسعه ملی را فراهم نماید تا پیگیری لازم انجام شود. نوری تاکید کرد: تامین اعتبار یک سوم سرمایه در گردش آن در سفر دوم شهید جمهور مصوب شده بود که متاسفانه محقق نشد.

استاندار مازندران یکی از مشکلات مهم شهرک‌های صنعتی را پساب و زیست محیطی برشمرد و ابراز داشت: در سال ۱۴۰۰ وزارت صمت وعده اجرایی و تامین اعتبار موضوع پساب در شهرک‌ها را دادند، اما تحقق نیافت، باید با ارائه طرح روش‌های ترکیبی در موضوع پساب پیگیری لازم صورت گیرد.

مقام عالی دولت در مازندران در پایان بخش سخنان خود از احیای ۲۵ واحد اقتصادی و تولیدی راکد با سرمایه‌گذاری ۹۴۷ میلیارد تومان و اشتغال ۶۱۳ نفر در سال جاری خبر داد.وی در ادامه با اشاره به اینکه از ۱۹۲ واحد در تملک بانک‌ها ۱۴۸ واحد از تملک خارج شدند، اضافه کرد: ۷۶ واحد صنفی با ارزش سرمایه‌گذاری۱۱ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان با اشتغال ۱۳۹۶ نفر به طور مستقیم ارتقای ظرفیت تولید داشتند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha