کد خبر 118553
۲۶ فروردین ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۱
مرز رسمی هوایی ماکو دروازه اقتصادی ایران و اروپا

مدیرکل امور مرزی وزارت کشور و هیئت کارشناسی از فرودگاه منطقه آزاد ماکو بازدید کرده و زیرساخت های این منطقه به منظور صدور مجوز مرز رسمی هوایی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ شهریار حیدری در حاشیه این بازدید گفت: با دریافت مجوز مرز رسمی هوایی در منطقه آزاد اقتصادی ماکو تحول شگرفی را در تمامی زمینه ها شاهد خواهیم بود.


وی افزود: در بازدید ميداني از فرودگاه ماكو و بررسی زیرساخت های موجود، زحمات و تلاش ها مشهود است و ان شاء الله با همکاری سایر دستگاه های ذی ربط روند صدور مجوز مرز رسمی هوایی این منطقه شتاب بیشتری خواهد گرفت.

مدیر کل امور مرزی وزارت کشور خاطرنشان کرد: سال گذشته مجوز مرز هوایی فرودگاه منطقه آزاد ماکو صادر شد که با دریافت مجوز مرز رسمی هوایی رشد تولید، توسعه پایدار، گسترش صنعت حمل و نقل و گردشگری و... را تجربه خواهد کرد.

گفتنی است مدیرکل امور مرزی وزارت کشور به همراه اعضای کارگروه مرزهای مجاز همچنین از مرزهای پلدشت و بازرگان  و بازارچه ساری سو ، وکوزه رش در سلماس از توابع  استان آذربایجان غربی نیز بازدید به عمل آورد.

لازم به توضیح است منطقه آزاد تجاری ماکو در شمال غربی ایران و در استان آذربایجان غربی واقع شده است. منطقه آزاد تجاري ماکو با مساحت 500 هزار هکتاري، دومين منطقه آزاد تجاري بزرگ جهان است و دارای 140 کیلومتر مرز مشترک آبی با جمهوری خودمختار نخجوان(آذربایجان) و 130 کیلومتر مرز آبی و خشکی با کشور ترکیه بوده و در مسیر كريدورهاي مهم تجاري جهان قرار گرفته است. وجود گمرک بازرگان به عنوان بزرگترین مرز زمینی ایران و ترکیه، دروازه عبور کالا از اروپا و بلعکس می باشد. این منطقه آزاد اقتصادی از طریق گمرک پلدشت با کشور نخجوان و با گمرک ساری سو ترکیه مرتبط است. در مسیر زمینی این مرز در هر روز به طور متوسط یک هزار کامیون تردد می کنند که جریان انتقال کالا بین مبادی و مقاصد را شکل می دهند. همچنین معادن کانی های غنی فلزی و غیرفلزی موجود در منطقه از ظرفیت های طبیعی دیگری است که می تواند جریان توسعه اقتصادی منطقه را شکل دهد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha