کد خبر 240490
۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۲
بررسی راهکارهای ارتقاء شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی

جلسه بررسی و تبادل نظر درباره ارتقاء جایگاه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان و نقش اتاق ایران و استانها در توسعه زنجیره های ارزش به ریاست معاون اقتصادی وزیر کشور و با حضور رییس اتاق بازرگانی ایران برگزار شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، محسن کوشش تبار ضمن تقدیر از فعالیت های اتاق بازرگانی ایران گفت: امروز تردد در اتاق ایران تغییر کرده و آنچه اولویت دارد تنها پیشبرد اهداف اقتصادی در راستای منافع عمومی مردم است و این بسیار ارزشمند است.
معاون وزیر کشور بخش خصوصی و نمایندگان آن را ابزار توسعه و پیشرفت کشور دانست و افزود: ما نمی توانیم مدعی حکمرانی خوب و به دنبال حکمرانی مطلوب باشیم اما از ابزار آن بی بهره باشیم. بدون شک این کشور می تواند یک حکمرانی خوب در حوزه اقتصادی داشته باشد به شرطی که بتواند به خوبی با نمایندگان بخش خصوصی تعامل کند.
وی افزود: نقش اتاق های بازرگانی باید در سیاستگذاری کشور تقویت شود و لازمه این امر آموزش مستمر، ارتباط بهتر با مراکز دانش افزا و برخورداری از یک سازمان یادگیرنده در استانهاست.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور صادرات را موتور محرک زنجیره ارزش راهبردی دانست و گفت: شاید بزرگترین دستاورد و میراث ماندگار وزارت کشور در حوزه اقتصادی بحث توسعه زنجیره های ارزش راهبردی است.
وی افزود: اگر دولتها به خاطر محدودیت ها نمی توانند ما را در بازرایابی کمک کنند؛ بخش خصوصی و اتاق بازرگانی باید از ارتباطاتش استفاده کند و در مجامع عمومی توانمندی ها و مزیت های رقابتی ما را نشان دهد.
در بخش دیگری از این جلسه صمد حسن زاده رییس اتاق بازرگانی ایران نیز گزارشی از فعالیت های انجام شده توسط اتاق های بازرگانی ارائه داد و راهکارهایی برای تعامل بیشتر دولت و بخش خصوصی ارائه کرد.
حسن زاده ضمن تقدیر از فعالیت های انجام شده در این حوزه گفت: ما انتظار داریم که مسئولین استانداری های کشور و اتاق های بازرگانی استانها کمک کنند تا ما بتوانیم تعهدات و مسئولیت های اجتماعی خود را بهتر اتجام دهیم.
وی ضمن اشاره به کاهش نرخ بیکاری در کشور و کمبود نیروی کار ماهر اضافه کرد: با همکاری وزارت علوم برای اشتغال دانشجویان در کارخانجات صنعتی بورسیه ای در نظر گرفته شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha