کد خبر 124839
۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۷
چاره اندیشی برای اصلاح برخی از فرآیندهای حوزه کسب و کار در ستاد تدبیر استان

استاندار خراسان رضوی گفت: در تلاش هستیم بخشی از فرآیندهای مربوط به صدور مجوزهای کسب و کار با هم افزایی دستگاه های اجرایی اصلاح و برای بخش دیگری از فرآیندها هم در ستاد تدبیر چاره ای اندیشیده شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، علیرضا رزم حسینی در یکصد و سی و هفتمین جلسه ستاد فرماندهی  اقتصاد مقاومتی استان که به منظور بررسی موانع و مشکلات سرمایه گذاری در شهرستان های کاشمر، بردسکن و خلیل آباد در دفتر استاندار برگزار شد، اظهار کرد: در سفر به شهرستان های استان تلاش کردیم که برای دستیابی به توسعه و پیشرفت، هماهنگی و انسجام داخلی به وجود آوریم که خوشبختانه در منطقه 10 از تقسیم بندی الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی این اتفاق افتاده است.
وی بر لزوم پیگیری تحقق وعده های معین های اقتصاد مقاومتی و دستگاه های ذی‌ربط در راستای الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی تاکید کرد و افزود: معتقدیم که با همین پیگیری ها بخش عمده ای از مشکلات پیش روی توسعه و آبادانی شهرستان ها حل و فصل خواهد شد.
استاندار خراسان رضوی در ادامه به ظرفیت بالای صنعت گردشگری و بوم گردی در حوزه ایجاد اشتغال و خلق ثروت اشاره کرد و گفت: معاونت هماهنگی امور زائران استانداری در اسرع وقت نقشه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی هر شهرستان را به صورت تفکیک شده در اختیار معین های اقتصاد مقاومتی و فرمانداران قرار دهد تا از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده شود.
وی با تاکید بر اینکه از حداکثر ظرفیت استان برای رفع موانع تولید و تسهیل امر سرمایه گذاری استفاده خواهیم کرد، اظهار کرد: در تلاش هستیم بخشی از فرآیندهای مربوط به صدور مجوزهای کسب و کار با هم افزایی دستگاه های اجرایی اصلاح و برای بخش دیگری از فرآیندها هم در ستاد تدبیر چاره ای اندیشیده شود.
نماینده مردم شهرستان های کاشمر، بردسکن و خلیل آباد در مجلس شوراس اسلامی هم در ادامه این جلسه گفت: برای افزایش ثروت مردم در روستاها باید وضعیت بازرگانی محصولات تولیدی روستائیان مورد توجه قرار گیرد چرا که در مرحله فروش مشکلاتی وجود دارد.
بهروز بنیادی با تاکید بر ضرورت افزایش اعتبارات مربوط به آبخیزداری در استان افزود: امروزه حرکت به سمت هوشمند سازی روش های کشاورزی یک ضرورت به شمار می رود و معین ها هم در این خصوص باید پروژه های بومی اما علمی را دنبال کنند.
در این جلسه مقرر شد، شرکت شهرک های صنعتی، برق واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی کاشمر را تامین کرده و برنامه ریزی لازم برای تولید و انتقال برق را انجام دهد.
شرکت توزیع برق استان هم متعهد شد با همکاری و هماهنگی اداره کل جهاد کشاورزی نسبت به تامین برق و روشنایی معابر مجتمع گلخانه ای کندر در شهرستان  خلیل آباد حداکثر ظرف مدت یک ماه اقدام لازم را انجام دهد.
همچنین مقرر شد، پنجاه هکتار از اراضی شهرک صنعتی بردسکن طی تفاهم نامه ای به شهرک صنعتی خلیل آباد واگذار شود و این شهرک به شهرک صنعتی مشترک خلیل آباد بردسکن تغییر نام دهد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha