کد خبر 128520
۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۳
همتی: جزیره لارک می‌تواند به قطب گردشگری تبدیل می‌شود

استاندار هرمزگان گفت: جزیره لارک دارای استعدادها و زیبایی های طبیعی بسیاری برای توسعه گردشگری می باشد و می تواند به قطب گردشگری و رونق اقتصادی تبدیل شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ فریدون همتی در نشست با رئیس بنیاد مستضعفان، وجود ۱۴ جزیره در هرمزگان را یک ظرفیت عظیم برای این استان دانست و عنوان کرد: برای جذب ۱۰ میلیون گردشگر با تکیه بر جزایر در هرمزگان هدف‌گذاری شده و این جزایر می‌توانند تحول و رونق بزرگی را در عرصه گردشگری رقم بزنند.
وی ادامه داد: جزیره لارک از جمله جزایر استان هرمزگان است که در منطقه مهم تنگه هرمز قرار گرفته و دارای استعدادها و زیبایی های طبیعی بسیاری برای توسعه گردشگری می باشد و می تواند به قطب گردشگری و رونق اقتصادی تبدیل شد.
استاندار هرمزگان افزود: در گام نخست طراحی جاده رینگ دور جزیره لارک انجام شده و با ایجاد امکانات مختلف از جمله پیست دوچرخه سواری، نور و درختکاری مناسب در حال اجراست و به یک جاذبه گردشگری تبدیل می‌شود.
همتی تصریح کرد: مطالعات خوبی در زمینه اجرای دیگر طرح های گردشگری از جمله ساخت هتل و اقامتگاه های مناسب در جزیره لارک صورت گرفته و همچنین برنامه های ارتقای تولید آب و برق در این جزیره در حال انجام است.
وی با اشاره به مشارکت مناسب بنیاد علوی وابسته به بنیاد مستضعفان در راستای اجرای طرح های توسعه‌ای و عمرانی جزیره لارک، خاطرنشان کرد: اجرای این طرح ها گام مهمی برای تکمیل زیرساخت ها در جزیره لارک می باشد.
استاندار هرمزگان یادآور شد: باید ظرفیت های گردشگری جزیره لارک را با توجه به زیبایی های طبیعی کم نظیر این جزیره به خوبی معرفی کنیم.
همتی در ادامه به ظرفیت‌های هرمزگان در زمینه کشاورزی و کشت گلخانه ای اشاره کرد و گفت: در کنار سد جگین هزار و ۶۰۰ هکتار ظرفیت ایجاد یک شهرک تولید محصولات گلخانه ای وجود دارد و راه‌اندازی آن تحول بزرگی را در شرق هرمزگان ایجاد می‌کند و از بنیاد مستضعفان می‌خواهیم در این زمینه راه اندازی این طرح مشارکت داشته باشد.
همتی بیان داشت: خوشبختانه بنیاد مستضعفان در عرصه تولید فولاد و همچنین حوزه بندری در هرمزگان فعالیت دارد و در دیگر عرصه ها از جمله پرورش ماهی و میگو که ظرفیت های بسیاری برای اشتغالزایی در این استان دارند، نیز می تواند فعالیت کند.
بنیاد مستضعفان سرمایه گذاری های بزرگی در راستای رونق تولید و ایجاد اشتغال در هرمزگان انجام داده است
رئیس بنیاد مستضعفان نیز در این نشست، هرمزگان را از استان‌های بسیار مهم کشور دانست و اظهار داشت: بنیاد مستضعفان سرمایه گذاری های بزرگی در راستای رونق تولید و ایجاد اشتغال در هرمزگان انجام داده که از جمله آن راه اندازی کارخانه فولاد کاوه می باشد.
مهندس پرویز فتاح افزود: در حال حاضر فاز نخست این مجموعه به طور شبانه روزی در حال کار و تولید است و فاز دوم آن نیز در حال اجرا و تکمیل می‌باشد.
وی با اشاره به اشتغال گسترده مجموعه فولاد کاوه، تصریح کرد: جذب نیروی بومی در اولویت این مجموعه قرار دارد و حتماً این امر مورد توجه قرار می‌گیرد.
رئیس بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: همچنین از طریق مجموعه فولاد کاوه می توانیم کمک های اجتماعی خوبی را در هرمزگان داشته باشیم.
وی اضافه کرد: مجموعه سینا وابسته به بنیاد مستضعفان نیز سرمایه گذاری بزرگی در مجتمع بندری شهید رجایی در بندرعباس داشته تا به رونق هر چه بیشتر اقتصادی و تجاری در این استان و کشور کمک کند.
فتاح اضافه کرد: همچنین طرح های کشاورزی توسط بنیاد مستضعفان در شهرستان‌های رودان و حاجی آباد در حال تکمیل است که موجب رونق بیشتر در این شهرستان ها می شود.
وی خاطرنشان کرد: جزیره لارک به عنوان یک منطقه نمونه برای انجام طرح های توسعه‌ای و عمرانی توسط بنیاد مستضعفان انتخاب شده که در چارچوب طرح های مشخص شده تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم تا به ویژه در عرصه گردشگری این جزیره رونق خوبی پیدا کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha