به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، استاندار مازندران، بحث غذا و امنیت غذایی را یکی از تهدیدات جدی آینده دنیا عنوان کرد و گفت: حل این معضل یکی از مولفه های مهم و تاثیرگذار دولت هاست؛ لذا مازندران به عنوان مجموعه ای که ۱۲ درصد سبد غذایی کشور را تامین میکند می تواند در این خصوص بسیار حائز اهمیت باشد. طبق سیاست گذاری های صورت گرفته، کشاورزی اولویت نخست ما در این استان است.
حسینی پور اذعان داشت: برای اینکه بتوانیم به امر کشاورزی بپردازیم باید در گام نخست به وضعیت تغییر کاربری هایی که در زمین های کشاورزی رخ داده و باعث از بین رفتن برخی از ظرفیت های این عرصه شده است ورود کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در طول این سالها متاسفانه تغییر کاربری هایی اتفاق افتاده و باعث شده بخشی از زمین های کشاورزی از دست برود و تلاش ما این است آنهایی که هنوز در کاربریهای جدید استفاده نشده است را بازگردانده و فضای کشاورزی را درست کنیم.
استاندار مازندران افزود: کشاورزی این استان باید از حالت سنتی به حالت صنعتی درآمده و قرار است از مراکز دانش بنیان برای علمی کردن کشاورزی استفاده کنیم؛ در حال حاضر از هر هکتار یک و نیم تن محصول برداشت می شود اما قصد داریم با بهره گیری از مراکز دانش بنیان نظیر اتفاقی که در دنیا رایج است از هر هکتار تا ۱۲ تن محصول بهره برداری کنیم تا مازندران را به قطب تامین خوراک ایرانی از خاک ایران تبدیل کنیم.
حسینی پور اظهار داشت: برای عبور از کشاورزی سنتی به مدرن با بهره وری بالا به عنوان یک سیاست اولویت دار، برنامه ریزی ویژه ای انجام داده ایم. کشاورزی این استان نیازمند یک تحول اساسی مبتنی بر فناوری های نو و دانش بنیان است. از هر طرح و ایده و برنامه ای برای این تحول بزرگ و مهم حمایت می کنیم.
پرداخت بیش از 3 هزار میلیارد تومان تسهیلات به فعالان کشاورزی در مازندران
وی گفت: در دولت سیزدهم در راستای توسعه و رونق کشاورزی مازندران، بالغ بر ۳ هزار و ۴۹۰ میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش به فعالان کشاورزی استان پرداخت و برای ۴۹۰۰ نفر شغل ایجاد شد.
استاندار مازندران یادآور شد: تولید 7.8 درصد کل محصولات کشاورزی کشور در مازندران، رتبه اول تولید برنج بین استانها، سهم 23 درصدی کشاورزی مازندران از آمار اشتغال این بخش در کشور و بسیاری از شاخصهای بالای مازندران در حوزه کشاورزی، این استان را به قطب کشاورزی ایران تبدیل کرده است. به همین دلیل توجه و نگاه ویژه به کشاورزی مازندران در دولت سیزدهم به یکی از راهبردهای اصلی توسعه اقتصادی این استان تبدیل شد.
حسینی پور ادامه داد: درهفته دولت امسال نیز 47 پروژه بخش کشاورزی با سرمایهگذاری یکهزار و 470 میلیارد ریال در مازندران به بهرهبرداری رسید که شامل پروژههای باغی، دامی، کشاورزی و صنایع وابسته است.
استاندار مازندران گفت : در دولت سیزدهم در راستای توسعه و رونق کشاورزی مازندران، بالغ بر ۳ هزار و ۴۹۰ میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش به فعالان کشاورزی استان پرداخت و برای ۴۹۰۰ نفر شغل ایجاد شد.
نظر شما