به گزارش روابط عمومی استانداری مرکزی؛ فرزاد مخلص الائمه روز یکشنبه در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان در ساوه، افزود: با توجه به وضعیت بارندگیها، در سال آینده با محدودیتهای آب و برق مواجه خواهیم شد بنابراین تمام صنایع استان باید از هماکنون پیشبینیهای لازم را داشته باشند.
وی اضافه کرد: در همین راستا لازم است تکالیفی که وزارت نیرو بر اساس قانون برای صنایع مشخص کرده از جمله تأمین برق از محل منابع تجدیدپذیر، تأمین آب از محل بازچرخانی پساب و اقدامات و برنامههای لازم در بهینهسازی مصرف آب و انرژی را شتاب دهند.
استاندار مرکزی همچنین در خصوص وضعیت اشتغال و نرخ بیکاری در این استان، گفت: براساس تلاشهای صورت گرفته؛ استان مرکزی هم اکنون رتبه اول تعداد مصوبات کارگروههای رفع موانع تولید را در اختیار دارد و در موضوع تسهیلات بانکی تبصره ۱۸ نیز که حسب دستور رئیس جمهور در حال تخصیص است، استان مرکزی حائز رتبه پنجم کشور است.
وی خاطرنشان کرد: در نتیجه این تلاشها بر اساس سیاستهای کلی دولت، در مجموع نرخ بیکاری استان مرکزی با حدود ۲ درصد کاهش از ۸.۱ درصد مدت مشابه سال گذشته به به ۶.۳ درصد رسیده است.
صنایع در تاسیس هنرستانهای جوار صنعت مشارکت داشته باشند
استاندار مرکزی با بیان اینکه تشکیل کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری در شهرهای مختلف استان موجب بررسی میدانی مشکلات صنایع خواهد شد، گفت: این کارگروه برای اولین بار در سطح شهرهای استان و برای دومین بار در شهرستان ساوه، پس از شهرستان فراهان تشکیل شده و مصوبات آن در حوزه صنایع و شهرداریهای شهرستان ساوه لازم الاجراست.
وی اذعان داشت: در این جلسه ۲۵ موضوع بررسی شد که ۱۸ مصوبه داشت و مهمترین موضوعات در حوزه تامین زیرساختها، موضوعات شهرکهای صنعتی، رفع تعهدات ارزی، معادن، شهرداریها و پایانه صادراتی بود که مصوبات باید پیگیری شود تا گشایش در تولید صورت گیرد.
مخلص الائمه همچنین بر ضرورت تأسیس مدارس فنی و حرفهای در جوار صنایع استان تأکید کرد و گفت: در حوزه فنی و حرفهای نیاز است که صنایع برای تأمین نیرو در تعامل با آموزش و پرورش، برای راه اندازی هنرستان های جوار صنعت به میدان آیند. براین اساس تأسیس هنرستانهای جوار صنعت در دستور کار است و نخستین هنرستان، در جوار شرکت ماشینسازی اراک تاسیس شد تا از تجهیزات و ظرفیت واحدهای تولیدی در راستای مهارتآموزی و توانمندسازی نیروی کار استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: ظرفیت احداث هنرستان فنی و حرفهای در ساوه هم وجود دارد تا با هماهنگی و همافزایی، دومین هنرستان جوار صنعت استان در این شهرستان تاسیس شود چراکه قطب صنعت کشور و استان به شمار میرود و راهاندازی این هنرستانها برای توانمندسازی و مهارتآموزی نیروی کار ضرورت دارد.
در این جلسه برخی مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی به بیان مسائل خود پرداختند و اعطای تسهیلات برای تکمیل یک طرح گردشگری و تفریحی، بررسی مشکلات تعهد ارزی یک واحد تولید کاغذ در شهر صنعتی کاوه، تأمین زیرساختهای شهرک صنعتی شهید چمران، تأمین آب برخی صنایع و معافیت مالیاتی واحدهای صنعتی، از مهمترین موضوعاتی بود که مطرح و تصمیماتی در راستای تسهیل و رفع موانع تولید اتخاذ شد.
همچنین با حضور استاندار مرکزی یک واحد تولیدی ورقهای پی.وی.سی و قالبهای برج خنک کننده پتروشیمی با سرمایهگذاری چهار هزار میلیارد ریالی و ایجاد اشتغال برای ۶۰ نفر در شهرک صنعتی شهید چمران افتتاح شد.
نظر شما