کد خبر 165243
۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۷
تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در حوزه بهداشت و درمان هرمزگان یک اولویت مهم است

استاندار هرمزگان، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در حوزه بهداشت و درمان استان را یک اولویت مهم دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ مهدی دوستی در ضیافت افطاری با مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان، عنوان کرد: سال گذشته سالی پر کار و توام از تنوع کاری و سخت برای فعالان حوزه سلامت بود و از همین رو مردم قدردان زحمت عزیزان کادر درمان و بهداشت هستند.

وی افزود: امروز از مهمترین دغدغه‌های دانشگاه علوم پزشکی، آمبولانس دریایی است و این دغدغه بجا و درست است، که باید هرچه سریعتر در این مورد اقدام کرد تا این دغدغه به زودی رفع شود. 

استاندار هرمزگان مسئله آموزش را مهترین نیاز در جهت تربیت نیروها دانست و افزود: نیازمند تربیت نیروهایی در حوزه بهداشت و درمان استان هستیم که خوب آموزش دیده باشند و در استان ماندگاری داشته باشند تا بتوانند خدمت رسانی مستمر و خوبی به مردم ارائه دهند. 

وی در ادامه گفت: امیدواریم پروژه‌های نیمه تمام دانشگاه علوم پزشکی را امسال به پایان رسانیم و من نسبت به این مسئله خوشبین هستم و انتظار داریم در این حوزه اتفاقات خوبی رخ دهد، خوشبختانه اعتبارات خوبی در زمینه بهداشت و درمان اختصاص یافته است که می‌توان با استفاده از این منابع نسبت به تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در حوزه بهداشت و درمان اقدام کرد.

دوستی پرستاران را خادم و ایثارگر دانست و گفت: خدمات مستمر پرستاران در طول سال و حتی در لحظات تحویل سال نشانه ایثار آنهاست و بایستی آنها را خادم واقعی دانست و قدردان این زحمت های کادر درمان بود. 

استاندار هرمزگان با اشاره به سفرهای خود به بخش‌ها و شهرستان های استان،  تصریح کرد: مهمترین دغدغه مردم در هر بخش و شهرستان مسئله بهداشت و درمان است و این مسئله بجا و درست است و باید برای بهداشت و درمان یک کار اساسی کرد تا مردم بتوانند خدمات خوب و در شان دریافت کنند.

 دوستی گفت: وضعیت بیمارستان کودکان در شان مردم هرمزگان نیست و بهبود وضعیت این بیمارستان نیازمند تزریق یک سرمایه مناسب است تا بتوانیم بیمارستان کودکانی در شأن و جایگاه مردم این استان بسازیم تا خدمات مناسبی به مردم دهد که به وجود آن افتخار کنیم تا شرمنده این مردم شریف نباشیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha