کد خبر 206218
۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۲
رئیس کمیته امداد: هدف و ماموریت اصلی ما توانمندسازی مددجویان است

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) در همایش معاونان اقتصادی استانداری های سراسر کشور، اعلام کرد که ماموریت اصلی این نهاد حمایتی کشور در حوزه اشتغال، ایجاد شغل پایدار با درآمدهای باثبات و توانمندسازی مددجو است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور ، همایش معاونان اقتصادی استانداری های سراسر کشور، از صبح چهارشنبه در سالن پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور، به ریاست محسن کوشش تبار معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور و با حضور سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و معاونش مرتضی فیروزآبادی آغاز شد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در این نشست، ضمن اشاره به اهداف تاسیس این کمیته در سال ۵۷ و در شرایط حساس روزهای اول انقلاب، گفت: صدور فرمان تاسیس و تشکیل کمیته امداد تنها بعد از ۲۲ روز از پیروزی انقلاب اسلامی و در روزهایی که ضد انقلاب به مراکزی مانند صدا و سیما حمله می کرد، دغدغه مندی حضرت امام (ره) نسبت به محرومان را نشان می داد.

وی ، توجه حضرت امام خمینی(ره) به شکوفایی استعدادها، مددرسانی به کار و کمک به ایجاد زندگی شرافتمندانه اقشار محروم را ماموریت اصلی این نهاد انقلابی دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در احکامی که برای روسای کمیته امداد طی سال های اخیر صادر کرده اند، به امر توانمندسازی تاکید داشته اندکه ما در مجموعه کمیته امداد آن را در صدر برنامه های خود قرار داده ایم.

رئیس کمیته امداد، سه محور توانمندسازی درماموریت این نهاد را "اشتغال"، "مسکن" و "خوداتکایی" ذکر کرد و گفت: توانمند سازی با رعایت تکریم افراد را تا زمانی که فرد از پوشش این نهاد خارج شود، دنبال می کنیم.

بختیاری، اشتغال پایدار و درآمد با ثبات که بحث آن را برخی معاونان استانداران در این نشست مطرح کردند، بسیاری محوری و مهم توصیف کرد و گفت: براساس برنامه ششم که از سال ۹۶ آغاز شد، کمیته امداد و بهزیستی مکلف به ایجاد سالانه ۱۰۰ هزار شغل شدند که سهم کمیته از این تعداد ۷۰ هزار شغل بود و به عبارتی در طول برنامه می بایست حدود ۳۷۰ هزار شغل ایجاد می کردیم و خوشبختانه تا امروز موفق شدیم بیش از یک میلیون برسیم.

وی بر کیفیت و پایداری و ثبات در بحث شغل مددجویان تاکید کرد و گفت: یکی از مسائلی که در حوزه اشتغال، در کمیته امداد با آن روبه رو هستیم، مساله زنان سرپرست خانوار است که نمی توانند در محیط های خارج از خانه کار کنند؛ بنابراین موضوع مشاغل خانگی دردستور کار قرار گرفت و برای استفاده از تجربه های دیگران حتی الگوهای کشور چین را هم بررسی و اشتغال خانگی را هم راه اندازی کردیم.

به گفته رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) برای رفع مشکلات و برداشتن موانع از سر راه بانوانی که قصد فعالیت در مشاغل خانگی را داشتند، تلاش کردیم مساله ضامن را برای تسهیلات این گروه از مددجویان حل کنیم و در مرحله اول ضرورت دو ضامن به یک ضامن تبدیل شده و در صددیم ضمانت همان یک ضامن را هم با تدابیری که اندیشیده شده، خود کمیته امداد به عهده بگیرد.

بختیاری در بیان کیفیت کار مددجویان، بویژه در حوزه فرش که به گفته وی نشان بین المللی احسان را در ژنو به ثبت رسانده ، گفت، بر روی بسیاری از محصولات مددجویان، "دست پنجه هایی" طلایی کار می کنند و ما توصیه می کنیم، از نمایشگاه هایی که محصولات این عزیزان را عرضه می کنند، بازدید شود.

وی باردیگر اشاره کرد که نتیجه کار کمیته امداد به توانمندسازی از طریق اشتغال پایدار و با درآمد با ثبات منتج و در پایان نیز جشن خودکفایی برگزار می شود که در راستای هدف‌گذاری بعمل آمده و برنامه ریزی صورت گرفته قرار است برای سال ۱۴۰۲ هم جشن خودکفایی تعداد ۱۰۰ هزار مددجو تحت پوشش کمیته امداد کشور برگزار شود و به این ترتیب از پوشش کمیته خارج می شوند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha